Aceste 5 obiceiuri feminine pot distruge orice căsătorie

Sunt absolut sigură că și acum, în secolul 21, cea care păstrează familia este – femeia. Mai simplu spus, femeia este – „lipiciul” pe care se ține familia. Nu întotdeauna, dar deseori – femeia este vinovată că familia ei s-a destrămat. Și motivul – sunt obiceiurile urâte pe care le are!

5 obiceiuri (factori comportamentali) feminine care pot distruge căsătoria.

1. Certurile și conflictele cu rudele soțului.

De cele mai multe ori, cu mama lui! Da, soacra ar putea să nu-și iubească nora, ar putea să o critice fără milă. Dar dacă femeia vrea să-și salveze familia, ea nu ar trebui să-i declare război soacrei sau altor rude.

Cea mai bună soluție – fii amabilă și distanțează-te, îndepărtează-te cât mai departe. Dar nu face un scandal deschis și nu-i transmite soțului opiniile tale despre familia lui.

2. Egoismul

Iubește-te, dar iubește-ți și soțul. În relații, egoismul, din orice parte, nu va duce la nimic bun. În relație trebuie să existe principiul ”tu mie, eu ție”. Tu faci supa, el îți oferă o noapte furtunoasă, tu îi oferi confort și înțelegere, el te ajută, îți laudă coafura, te ascultă și te consolează. Acesta este singurul mod care funcționează.

3. Certurile în public

Oh, este groaznic când femeia face scandal într-un magazin, într-o cafenea, la cina de familie a surorii soțului…De asemenea, critică, umilește, încearcă să se afirme. Nu e de mirare că soțul pleacă (sau chiar fuge) de la o astfel de soție, ca diavolul din tămâie!

Nu uita: orice problemă internă trebuie să rămână între două persoane, nu să devină publică.

4. Gelozia și controalele constante.

Te-ai căsătorit – deci l-ai crezut. Și atât timp cât nu l-ai descoperit cu alta în pat, trebuie să crezi că ai un soț credincios! Nu este nevoie să-i verifici telefonul, rețelele sociale sau să inventezi un profil fals și să te dai drept o admiratoare îndrăgostită. Ei bine, aceasta este o adevărată paranoia și un bărbat normal nu va tolera acest lucru. Cel puțin pentru o lungă perioadă de timp.

5. Nemulțumirea constantă

”Totul este rău, vecinul și-a cumpărat Mercedes, iar noi… prețurile au crescut, am găsit un fir de păr gri, cum să trăim …” Plângerile și nemulțumirile distrug relația și starea de spirit – atât ție, cât și bărbatului. Multe doamne își fac acest obicei, uitând că toată lumea vrea să fie fericită și să se bucure de relație. Dacă în doi e mai greu decât singură, atunci de ce mai ești aici? Niciun bărbat nu vrea să vadă alături de el o femeie veșnic nemulțumită, decât dacă, desigur, nu este un masochist.