9 motive pentru care nu trebuie să alergi după bărbat, chiar dacă îl iubești

Dacă bărbatul te obligă să alergi după el pentru a-ți oferi puțină atenție, atunci cu siguranță nu te merită. Trăiește-ți viața și nu mai alerga după astfel de bărbați.

1. Inaccesibilitatea – nu mai este un joc atât de drăguț

Poate că la un moment dat ai crezut că inaccesibilitatea într-o relație este o idee bună. Ai crezut că asta îl provoacă. Și probabil atunci aveai 16 ani. Dar la vârsta adultă, acest joc nu este deloc drăguț. O femeie matură nu ar trebui să accepte regulile jocului unui bărbat inaccesibil pentru ea. Cel care este încă la această etapă – este clar o persoană imatură și are unele probleme.

2. Nu încerca să-i justifici acțiunile

Uneori te gândești că bărbatul este atât de ocupat cu munca și hobby-urile sale, încât nu are timp să comunice cu tine și îi justifici acțiunile. Dar în acest caz, lucrurile nu vor funcționa. Doar observă astfel de lacune și fugi de bărbatul care are atât de multe.

3. Ai încredere în bărbat doar atunci când îți arată cine este

În loc să-i justifici acțiunile, de ce nu accepți situația așa cum este? Nu ți-a răspuns la apel, iar acest lucru se întâmplă deja a treia oară. Poate că prima dată a avut un motiv, dar acum această atitudine a devenit o obișnuință. Bărbatul îți arată cine este. Doar trebuie să-i observi atitudinea.

4. Meriți pe cineva care este la fel de emoționat ca și tine

Nu trebuie să alergi după un bărbat nedemn. Dacă ar fi interesat de tine, ai ști. Amintește-ți un lucru important: meriți pe cineva care își arată atitudinea respectuoasă atât prin acțiuni, cât și prin comportament. Nu trebuie să alergi după cineva pentru a-i câștiga atenția. Meriți un bărbat mai bun.

5. Așteaptă bărbatul potrivit

Nu-ți face griji, nu ești condamnată să alegi toată viața după bărbați care nu ți se potrivesc.

Dacă ești deschisă pentru relații, în cele din urmă va apărea cel care ți se potrivește. În acest moment, el poate părea misterios și diferit de ceilalți, dar dacă te îndepărtezi de cel după care alergi, deschizi ușile persoanei potrivite.

6. Nu te descuraja dacă bărbatul potrivit întârzie să apară în viața ta

Lipsa unui astfel de bărbat lângă tine nu este o reflexie a valorii tale. Nu înseamnă că faci ceva greșit. Singurul lucru despre care vorbesc acțiunile bărbatului după care alergi este valoarea lui ca om și ce își dorește. Iar asta nu are de-a face cu tine.

7. Va fi interesat de tine, când vei înceta să alergi după el.

Unii bărbați așteaptă ca femeile să-i cucerească. Este un joc. Atunci când nu le oferi ceea ce-și doresc, pot deveni interesați de tine. Este posibil să înceapă să-ți acorde mai multă atenție. Dar, fii atentă să nu cazi în această capcană. Încă de la început, el îți arată cine este cu adevărat.

8. Fii demnă și spune ”NU”

Dacă se întoarce, este important să-l refuzi ferm. Acum tu nu mai ești interesată de el. Îl aștepți pe cel care te va accepta așa cum ești. Nu vei mai interacționa cu acest bărbat. Te vei simți mult mai bine dacă îi vei spune ”nu”.

9. Ai treburi mai importante de făcut.

Ai o viață și nu trebuie să-ți pierzi timpul alergând după cineva care nu te vrea. Petrece-ți timpul cu prietenii, îndrăgostește-te de munca ta, bucură-te de hobby-urile tale. Nu rata aceste lucruri doar pentru că ești prea concentrată asupra unui bărbat, care din anumite motive, nu este interesat de tine.