5 motive pentru care bărbații nu se grăbesc să înceapă o relație cu femeile moderne

Fiecare a doua femeie se întreabă de ce bărbatul nu se grăbește să manifeste activitate, nici atunci când face cunoștință, nici în dezvoltarea ulterioară a relației. Nu în ultimul rând datorită independenței femeilor moderne, care acum sunt capabile să rezolve multe probleme fără bărbați.

Am încercat să înțelegem de ce bărbații au încetat să cucerească atenția femeilor, lucru imposibil de imaginat acum 30 de ani.

1. Femeile sunt prea independente

Femeile nu mai depind de bărbați așa cum se întâmpla acum 20 de ani. Odată cu independența, au apărut și problemele între s*exe. Femeile au uitat să flirteze, întrucât nu mai există necesitatea să seducă un bărbat. Dacă femeia alege cariera în locul relației, ea nu înțelege de ce să-și caute un bărbat și ce-i poate oferi acesta. Bărbații simt perfect aceste dispoziții și devin mai pasivi, deoarece nu sunt siguri că femeia are nevoie într-adevăr de această relație.

2. Disponibilitatea – nu este atractivă

Cealaltă extremă – femeia vede sensul vieții în căutarea unui bărbat. De regulă, această dorință se citește atât de clar în ochii ei, încât sperie bărbatul. Dacă totuși el este de acord să înceapă o relație cu femeia care este dispusă să-l servească la prima întâlnire, cu siguranță nu ar trebui să aștepte respect și admirație: bărbații petrec timpul cu astfel de femei și le schimbă ușor.

3. Femeile iau ceea ce-și doresc

Femeia modernă este capabilă nu doar să schimbe robinetul, ci și să ”ia” bărbatul care îi place. Curaj demn de laudă, dar această atitudine relaxează bărbații care s-au obișnuit să obțină singuri atenția unei femei.

De aceea, dacă aștepți acțiuni din partea partenerului, oferă-i libertatea de a lua decizii.

4. Bărbatul se teme să fie respins

Orgoliul masculin – este un lucru fragil. Orice lucru mic îi poate zdruncina încrederea în sine, în special refuzul femeii pe care o place cu adevărat. De regulă, acest comportament este caracteristic bărbaților care încă nu s-au maturizat și nu contează ce vârstă au. Un astfel de bărbat, în principiu, nu este pregătit să cucerească pe nimeni, așa că ar trebui să fii de acord cu relația, doar dacă nu intenționezi să devii o bonă pentru bărbat.

5. Femeile au prea multe cerințe

Foarte mulți bărbați refuză să înceapă o relație, de teama că femeia va avea cerințe prea mari. De obicei, bărbatul observă acest tip de relație la prietenii și rudele sale, el învață din relațiile celorlalți, refuzând uneori complet orice legătură cu femeile. Desigur, totul depinde de femeie, de aceea bărbatul ar trebui, la etapa inițială să înțeleagă pentru sine dacă va putea rezista într-o relație atât de tensionată și solicitantă și să-și caute o femeie care să corespundă nivelului său social și emoțional.