3 reguli pe care le respectă femeile fericite. Fii una dintre ele.

Femeile fericite trăiesc după anumite reguli. Dacă le vei urma, fericirea va intra în viața ta și va rămâne în ea pentru totdeauna. Mai multe detalii în articolul de astăzi.

Iată ce reguli respectă femeile fericite, atunci când vine vorba de bărbați:

1. ”Ușor a venit – ușor a plecat.”

Dacă un bărbat te complimentează, îți scrie mesaje plăcute pe rețelele sociale, de exemplu, „ești drăguță, încântătoare, fermecătoare” – nu trebuie să te concentrezi pe ele și să te auto-convingi că acesta este „omul tău”. Cu alte cuvinte, nu acorda prea multă importanță acestui lucru, nu construi „castele de aer” până nu cunoști bine persoana, nu ridica bărbatul „pe un piedestal”.

2. Fii tu însăți!

Nu te „adapta” după bărbat, nu construi nicio strategie pentru dezvoltarea relației, nu încerca să pari femeia care nu ești în realitate. Adevărul mai devreme sau mai târziu va ieși la iveală, iar el va înțelege că ai fost „falsă”. Acest lucru îl va îndepărta de tine, deoarece bărbații nu tolerează astfel de disonanțe. Vorbește cu bărbatul întotdeauna doar așa cum simți și nu așa cum este „necesar”; nu-ți fie frică să pari ciudată, diferită.

3. Fii deschisă

În comunicarea cu bărbatul, permite-ți să fii oricare. Permite-ți să fii diferită, comunică așa cum simți, nu în conformitate cu tiparele, dezvăluie-ți emoțiile, nu-ți ascunde dorințele extravagante – împărtășește-le bărbatului. Dar nu uita că bărbații iubesc femeile prietenoase, zâmbitoare și vesele – așa funcționează psihicul masculin.