3 modalități sigure de a fi auzită, înțeleasă și satisfăcută de bărbatul tău.

În comunicarea cu bărbații totul este simplu. Iar cel mai sigur mod de a fi auzită, înțeleasă și satisfăcută este, de asemenea, simplu.

1. Dacă îți dorești ceva – spune-i.

Acesta este cel mai simplu mod de a obține ceea ce îți dorești. Începând cu un cadou și terminând cu ajutorul bărbatului.

Adesea, femeile inconștient presupun că bărbații sunt telepați. Ei trebuie să le citească gândurile și dorințele. Mai ales așteptările. Și, în consecință, femeile așteaptă ca abilitățile lor telepatice să se intensifice.

Creierul bărbatului nu este conceput pentru a defini nevoile. De aceea, bărbații nu sunt capabili să creeze confort în casă, iar la supermarket merg cu o listă. Chiar și la propriile nevoi bărbatul se gândește foarte rar. La nevoi se gândește femeia. Iar bărbatul caută resurse pentru a răspunde acestor nevoi.

Aceste caracteristici ale gândirii sunt incorporate în noi de natură. Așa a fost, este și va fi.

Prin urmare, este mult mai ușor să accepți asta, decât să ai așteptări de fiecare dată, care puțin probabil se vor realiza. Iar apoi să te superi. În schimb, este mai bine să-i oferi un indiciu transparent despre ce îți dorești. Sau și mai sigur – să-i spui direct. „Cu ajutorul cuvintelor rostite”. Da, în acest caz nu există efectul surprizei, în schimb există garanția că vei fi mulțumită.

Trăiască predictibilitatea!

2. Dacă nu-ți place ceva – spune-i.

Acesta este cel mai simplu mod de a evita conflictele.

Majoritatea problemelor se rezolvă printr-o conversație simplă și sinceră. Aș spune chiar că, dacă îi spunem imediat bărbatului despre sentimentele noastre, atunci multe probleme nici nu vor apărea. Cert este că bărbații și femeile au nevoi diferite (uneori opuse). De exemplu, libertatea este mai importantă pentru bărbat, iar securitatea pentru femeie. Acest lucru este conceput de natură: bărbatul și femeia nu ar trebui să fie asemănători, ar trebui să se completeze reciproc. De aceea, bărbatul de multe ori nu are idee că te poate supăra sau jigni prin comportamentul său. Dar chiar și înțelegând asta, multe femei preferă să îndure decât să vorbească. De ce?

Totul ține de îndoială de sine și de teama de a fi părăsită.

Acele femei care sunt obișnuite să îndure, în mod inconștient se gândesc: „Dacă vorbesc deschis despre un subiect care nu-i place și spun lucrurilor pe nume – el mă va părăsi.”

De fapt, bărbații apreciază foarte mult deschiderea și claritatea la o femeie. Acest lucru le economisește timpul și nervii. Nu uita că bărbații sunt foarte practici.

Trăiască claritatea!

3. Dacă îți place ceva, de asemenea, spune-i!

Cu orice ocazie, merită să menționezi realizările bărbatului și să-i mulțumești pentru acest lucru. Energia recunoștinței este un lucru foarte puternic. Sentimentul de recunoștință se răspândește prin tot corpul și te gâdilă plăcut în interior. Atunci de ce să nu-i împărtășești această senzație plăcută bărbatului tău?

Bărbații se disting printr-un orgoliu mare, iar laudele și recunoștința femeilor sunt cel mai bun mod de a-l hrăni. La rândul său, acest lucru este cel mai simplu mod de a motiva bărbatul!

Deci, dacă simți recunoștință față de bărbatul tău, chiar și pentru ceva nesemnificativ – asigurați-te că îi spui despre asta. O poți face chiar de mai multe ori. În schimb el va dori să te bucure din ce în ce mai mult. Iar dacă nu, a se vedea paragrafele 1 și 2.

Trăiască recunoștința!