4 țări în care femeile suferă de singurătate cel mai mult

Institutul american Gallup a efectuat un sondaj, unde, potrivit americanilor, trăiesc cele mai multe femei singure. Surprinzător, dar rezultatele au coincis cu un alt studiu al unui grup german. Există multe motive pentru care femeile sunt singure. Dar în aceste 4 țări procentul acestor femei este cel mai mare.

Germania

Femeile din Germania sunt prea ocupate cu cariera lor pentru a-și construi și viața personală. Ele aleg singurătatea în mod deliberat. Pur și simplu nu le interesează.

Femeile germane sunt foarte pretențioase atunci când vine vorba de alegerea unui partener. Acesta ar trebui să le îndeplinească toate cerințele. De aceea, în Germania, poți întâlni adesea femei în vârstă singure. În cele din urmă, ele rămân fără nimic.

Brazilia

Femeile din Brazilia sunt foarte pasionate, iubesc atenția bărbaților și încearcă să-i atragă prin orice mijloace. Și nu depinde dacă sunt căsătorite sau singure. Chiar și femeile căsătorite nu sunt împotrivă să danseze în fața altor bărbați, în ținute strălucitoare și să primească multe complimente. Din acest motiv, ele adesea au conflicte cu bărbații lor. Dar femeilor din Brazilia se pare că nu le pasă, așa că divorțurile în această țară sunt ceva obișnuit.

Însă femeia singură nu-și va face griji în această privință. Ea știe că are suficient farmec natural și în curând își va găsi un partener demn.

Japonia

În goana după progresul tehnologic și succesul profesional, femeile japoneze își pun viața personală pe planul secund.

Potrivit statisticilor, în Japonia nu numai femeile sunt singure, ci și bărbații. Lângă Muntele Fuji există o pădure numită „Pădurea sinuciderilor”. Și în acest loc îngrozitor, 90% dintre oameni își curmă viața din cauza singurătății!

Chiar dacă în această țară sunt populare diverse site-uri de dating, nici acestea nu pot face față numărului mare de femei singure. Se pare că singurătatea cetățenilor japonezi este prețul plătit pentru succesul țării.

Siria

Femeile din Siria sunt condamnate la singurătate din cauza a doi factori: acțiunile militate din țară și tradițiile seculare la care nimeni nu îndrăznește să se opună.

Întrucât în țară există un război civil, bărbații își lasă familiile pentru serviciul militar. Mulți mor, condamnându-și soțiile la singurătate. În plus, serviciul militar le ia aproape tot timpul, deci ei, practic nu apar acasă. Se dovedește că, chiar și fiind căsătorită, femeia rămâne singură și neputincioasă.