Un test care îți va lua doar 2 minute. Alege un obiect din această imagine și află ce stare emoțională ai.

Nu te grăbi, privește atent și alege un singur obiect. Iar acum află despre ce stare emoțională vorbește obiectul pe care l-ai ales:

LEAGĂNUL – Simbolizează jocul erotic. Înseamnă nu numai fanteziile erotice, ci și o anumită obsesie.

BICICLETA – Simbolizează echilibrul tău interior și dorința de a explora ceva nou: mediul înconjurător, valori noi și dorința de schimbare.

COȘUL CU MERE – Simbolizează cunoașterea, înțelepciunea, realizarea unui obiectiv personal și fericirea ta.

CUIELE – simbolizează violența împotriva ta și a altora. Aceste obiecte arată o situație emoțională și o psihologie destul de modificată.

CASCA – simbolizează curajul și spiritul de războinic, precum și impulsivitatea și incapacitatea de a lua decizii.

CĂRȚILE – simbolizează dorința de cunoaștere, dar dacă ele sunt coborâte în subsol, acest lucru poate demonstra sensul pierdut al existenței.

CIOCANUL – simbolizează violența și obținerea anumitor lucruri prin forță. Această violență poate fi îndreptată către un obiect extern sau un obiect care provoacă sau dezvăluie un anumit conflict cu tine însuți.

MĂȘTILE – simbolizează emoțiile cu care ne raportăm la ceilalți, atât pozitiv, cât și negativ.

PICTURA – simbolizează stabilitatea și claritatea în tot ce faci.

ROATA – cei care aleg acest obiect se mișcă într-un cerc vicios și nu vor să schimbe nimic în viața lor.

CÂRNAȚII – simbolizează o legătură strânsă cu starea ta fizică. De obicei, aleg cârnații oamenii care au probleme de sănătate ascunse.

GRATIILE – Simbolul izolării și singurătății. Acest obiect arată că treci printr-o perioadă de depresie și anxietate, și este foarte greu să te aduni.

SCARA – simbolizează dorința de a te ridica sus, pentru a-ți atinge scopul. Dar, deoarece treptele scării sunt rupte, această cale este întreruptă și, prin urmare, trăiești într-o situație care balansează între trecut și viitor.

CUTIILE – simbolizează identitatea noastră, deoarece sunt containere concepute pentru a ascunde sau a închide ceva în interior. Gândește-te cu ce sunt umplute.

MĂTURA  – demonstrează dorința ta ascunsă de a avea o relație apropiată și intimă cu persoana iubită.

SCAUNUL RUPT – simbolizează o perioadă de instabilitate, tensiune, stres și lipsa de odihnă.

OGLINDA SPARTĂ – simbolizează felul în care ne vedem pe noi înșine, dar deoarece este spartă, ea arată o luptă internă care împarte totul în jumătate și ne face să ne simțim rău.

CLEȘTELE – Acest obiect reflectă starea deprimată în care te afli. Te simți obligat să faci o alegere și să iei anumite decizii.