Bărbații bogați și de succes își aleg partenerele după aceste 4 criterii.

Alegerea depinde de mulți factori externi și interni, care înconjoară acest bărbat. Pentru a înțelege acest aspect, trebuie să înțelegem psihologia lui și strategia de viață formată în acest moment.

Alegerea bărbatului depinde de:

1. Vectorul psihologic care-i modelează caracterul, gusturile și preferințele.

2. Scopul pentru care are nevoie de această femeie. 

Poate că în acest moment al vieții bărbatul are nevoie de o femeie frumoasă care să-l însoțească la evenimente, să-i reflecte sau să-i sublinieze succesul și statutul. De regulă, alegerea va fi o fată tânără cu aspect de model, bine îngrijită, pentru care va aloca fonduri pentru a obține efectul dorit.

Sau bărbatul vrea o femeie pentru a-și crea o familie. Aici deja are alte preferințe: îl interesează nu numai aspectul, ci și ceea ce prezintă femeia. Ea trebuie să reflecte nu numai societatea externă, ci și să poată crea o atmosferă internă în casă. Aici întâlnim deseori dorințe ca femeia să aibă un hobby sau o afacere. Să se dezvolte, să știe să poarte o conversație. De la bărbat putem auzi următoarele: „Nu am nevoie de o păpușă, am nevoie de o femeie vie, reală”. Sub conceptul de „reală” – se ascunde dorința de a vedea emoțiile vii, resursele, energia și căldura femeii.

3. Etapa de succes la care se află acest bărbat.

În anumite etape ale dezvoltării bărbatului de succes, imaginea feminină și preferințele acestuia se pot schimba.

Dacă bărbatul este concentrat total pe activitățile sale – aceasta este, de obicei, etapa de formare a bărbatului. Prin urmare, el va alege o femeie fără pretenții, care „să nu-l distragă de la obiectivele mari”, dar întotdeauna „să-i fie la îndemână”. Pentru a menține echilibrul, acestei femei, de asemenea, i se alocă resurse – „drept compensație”. Funcția principală a femeii în acest stadiu este să nu-l deranjeze, dar să fie aproape la distanța „unei mâini întinse”.

O imagine feminină complet diferită poate fi alături în momentul în care bărbatul deja a creat ceva și își poate muta atenția către relație și sfera personală.

Deci, diferite etape, diferite obiective – diferite femei. Foarte rar, dar se întâmplă să întâlnești femei care au fost și sunt alături de bărbații lor în diferite etape spre succes. De regulă, acestea sunt ființe flexibile, răbdătoare, înțelepte, pline de resurse, care inspiră bărbatul să zboare sus. Cele care știu să-și petreacă timpul cu folos, în așteptarea eroului lor.

4. Gradul puterii și libertății interioare.  

Aceasta este cea mai înaltă realizare a unui bărbat de succes, când el își permite să aleagă cu inima, indiferent de ce spune societatea. Aici, bărbatul își simte deja libertatea și dreptul de a-și alege partenera, indiferent de ce spun cei din jurul său. Este o personalitate puternică și poate întotdeauna să-și justifice alegerea. Nu-i pasă de prejudecățile societății, el își ascultă lumea interioară. Iar în femeie caută un „prieten de suflet”.

Deci, atunci când interacționezi cu bărbații de succes, trebuie să înțelegi: cine este în fața ta, în ce stare și la ce etapă de dezvoltare este acest bărbat. Și cel mai important, reține că cele mai puternice relații sunt cele în care este prezentă sinceritatea și respectul reciproc.