Iată de ce fetele de 20-25 de ani preferă bărbați mai în vârstă ca parteneri

Multe femei preferă relații de iubire cu bărbați mai în vârstă. De regulă, la astfel de relații sunt predispuse fetele tinere. Psihologii susțin că problema unor astfel de femei se ascunde în relația dificilă cu tatăl lor și, probabil, motivul dorinței unui partener matur este lipsa tatălui în viața fetei.

Să încercăm să înțelegem în ce mod bărbații maturi cuceresc fetele tinere:

Bărbatul este capabil să-i îndeplinească visurile

De regulă, un bărbat în vârstă are o experiență bogată în relațiile de iubire, precum și suficiente resurse pentru a-i satisface aproape orice capriciu tinerei partenere. Astfel de „bonusuri” atrag ca un magnet fetele tinere, care nu-și pot permite o viață frumoasă în alte moduri. În plus, un bărbat matur știe cum să facă femeia să se simtă confortabil în compania sa.

„Tati“

Unii bărbați preferă fetele tinere, întrucât ele pot fi influențate mai ușor: o femeie adultă nu va cădea în capcană, datorită experienței sale de viață. Cu o parteneră tânără este mult mai ușor să găsești un limbaj comun, bărbatul de parcă și-ar educa femeia. Fetele care au crescut fără tată sunt de acord cu o astfel de relație și se supun „tăticului” în orice.

Cum sunt relațiile intime într-un cuplu unde există o diferență mare de vârstă?

În mare parte, totul depinde de temperamentul ambilor parteneri – bărbații în vârstă pot manifesta mai mult interes pentru s*x decât fetele tinere, de aceea nu trebuie să ne bazăm doar pe vârsta partenerului. Cu toate acestea, cu cât femeia se apropie de 30 de ani, cu atât cerințele ei în ceea ce privește calitatea intimității cresc, de aceea partenerului, care în acest moment are mai mult de 45 de ani, îi este tot mai dificil să arate la fel de atractiv în ochii femeii.

Care sunt perspectivele unei astfel de relații?

Să devii tată la 20, 35 și 50 de ani nu este deloc același lucru. Femeia întotdeauna privește bărbatul din perspectiva potențialului tată al urmașilor săi, chiar dacă nu se gândește serios la familie, evaluarea are loc în subconștient.

Bărbatul care „stă ferm pe picioare” poate întreține femeia și viitorii copii, iar stabilitatea materială adesea vine odată cu experiența și vârsta. De aceea, fetele de 20-25 de ani își aleg parteneri de peste 40 de ani care au toate calitățile și „bonusurile” necesare pentru o viață confortabilă. Cu toate acestea, fetele trebuie să înțeleagă că, dacă bărbații de 40 de ani încă sunt capabili să mențină stilul de viață obișnuit unei tinere, atunci odată cu vârsta îi va fi tot mai dificil să corespundă partenerei sale, motiv pentru care pot apărea scandaluri și crize de gelozie din partea bărbatului.