Iată ce haine poți purta acasă, pentru a rămâne atractivă în ochii bărbatului

Multe femei nu acordă prea multă atenție hainelor pe care poartă acasă. Și în zadar! Fiți de acord, că un halat murdar, un tricou pătat sau îmbrăcămintea sport întinsă arată respingător.

Cum ar trebui să fie hainele de casă?

– În primul rând, trebuie să fie feminine și elegante. Femeia trebuie să rămână femeie și să fie atractivă pentru bărbatul ei mereu, în special acasă. Acasă este locul unde petrece cea mai mare parte a timpului cu el.

Este foarte important ca hainele de casă să-ți placă în primul rând ție. În cele din urmă aceasta este o formă de manifestare a iubirii de sine.

Iată ce haine de casă trebuie să ai în garderoba ta

Rochii de casă 

De exemplu, eu îmi achiziționez special pentru asta rochii din tricotaj sau bumbac, silueta – A. Într-o astfel de rochie întotdeauna arăt îngrijită, feminină și atractivă pentru bărbatul meu.

Acestea pot fi rochii care nu mai sunt la modă, dar care și-au păstrat aspectul.

Ele sunt o alternativă bună halatului tradițional. Într-o astfel de rochie, nu faci doar treburile casnice, ci poți primi și oaspeții. Vara, o opțiune bună pentru ținutele de casă sunt sarafanele.

Atenție la alegerea culorii rochiei sau a ținutei. Evitați nuanțele întunecate (maro, khaki, gri etc.)!

Costumele de casă

O altă opțiune optimă pentru casă sunt costumele – setul din pantaloni și pulover cu mâneci scurte sau lungi (în funcție de sezon). Părțile componente ale setului pot fi selectate individual. Astfel de costume seamănă vizual cu cele sport, dar, de regulă, sunt confecționate din materiale mai moi.

Încălțămintea de casă 

Tradiționalii papuci de casă pot fi înlocuiți cu balerini drăguți din țesătură moale sau papuci frumoși cu tocuri minime, decorați elegant cu blană.