Garderoba „dezvăluie” secretele femeii. Iată ce poartă cea care își caută activ un partener

Cel mai răspândit stereotip se referă la bărbați. Toți sunt siguri că bărbații au nevoie de plăceri amoroase mai mult decât femeile. De fapt, toată lumea are nevoie de contact fizic și tandrețe. Doar că unele femei nu recunosc acest lucru. Dacă acordați atenție garderobei lor, atunci din mulțime puteți recunoaște femeia care nu a mai avut o relație de mult timp.

Există 3 semne în îmbrăcămintea femeii care o trădează. 

1. Femeia poartă fuste și rochii mini, topuri cu decolteu generos

Fetele încearcă să atragă atenția asupra persoanei lor, îmbrăcând haine cât mai atractive. Iar bărbații acordă atenție aspectului, hainelor, accesoriilor și mai târziu calităților mentale. Femeile sunt conștiente de acest lucru, de aceea hainele devin un instrument pentru ele. Garderoba va „dezvălui” secretele femeii.

Fata care nu a mai avut o relație de mult timp poartă lucruri decoltate. Bărbații sunt atrași de zona decolteului, umerilor dezgoliți, încheieturilor. Dacă femeia demonstrează aceste zone, bărbaților li se trezește interesul pentru ea.

2. Femeia poartă lucruri care îi subliniază silueta: rochii, pantaloni și topuri strânse 

Rochiile strânse accentuează feminitatea. Femeia într-o astfel de ținută devine o doamnă cochetă, dispusă să flirteze și să înceapă o nouă relație. Doamnele plinuțe pentru a-și ascunde defectele siluetei vor îmbrăca rochii largi cu o curea lată.

Pantalonii și topurile strânse subliniază corpul atletic al femeii. Dacă femeia are grijă de sine, ea provoacă respect. Bărbatul, în mod inconștient înțelege că poate deveni o mamă grijulie pentru copii.

3. Poartă pantofi cu toc înalt

Femeile care își caută activ un partener poartă pantofi cu toc. Și cu cât tocul este mai înalt, cu atât mai bine. Nu este o coincidență: astfel de pantofi vizual fac silueta mai înaltă, subliniază lungimea picioarelor. Tocurile înalte și rochia elegantă atrage automat privirea bărbaților.

Garderoba poate spune mai multe despre om decât el însuși. De aceea, acordați atenție hainelor interlocutorului, acesta va fi un mic indiciu pentru voi.