Învață limbajul feminin: 6 expresii ambigue care pot confunda orice bărbat

Femeile sunt creaturi complexe. Ceea ce spun și ceea ce înseamnă cu adevărat, adesea este exact opusul. Nu există nicio explicație rațională pentru acest lucru și nu credem că aceste explicații vor apărea vreodată, de aceea este în interesul tău să înveți „limbajul doamnelor”.

”Sunt în regulă…”

Dacă femeia ta, într-o formă nepoliticoasă sau iritată, spune această frază, înseamnă că ea cu siguranță nu este în regulă.

Sunt supărată / enervată, dar nu o să-ți spun de ce, pentru că trebuie să-ți dai seama singur. Iar dacă nu ghicești, femeia va face un scandal sau o criză de isterie pentru că nu o înțelegi.

“Bine, fă ce vrei, dar lasă-mă în pace …”

De fapt, asta se traduce aproximativ astfel: ”Nu îndrăzni să faci ceea ce intenționezi să faci, în caz contrar te așteaptă un mare scandal.”

“Sunt pe drum / ies din casă / în curând voi fi la locul întâlnirii / mă grăbesc cât pot!”

“În acest moment sunt acasă, în prosopul meu de baie, cu părul umed și fără machiaj, nici ținuta nu mi-am ales-o încă, așa că ne vedem într-o oră, cel puțin.”

Fetele sunt obișnuite să întârzie la întâlniri, așa că nici nu te mira. Pur și simplu acceptă, dar tu să nu întârzii niciodată, deoarece punctualitatea bărbatului este o calitate foarte importantă.

“De ce ai numit-o pe cealaltă fată frumoasă? Deci, ea este mai frumoasă decât mine?”

Dacă ai fost tentat să rostești așa ceva în prezența iubitei tale, atunci așteaptă interogări suplimentare și nici să nu crezi că va uita peste câteva minute, interogatoriul nu se va termina și nu contează ce spui în apărarea ta. Așteaptă până când se va potoli sau se va distrage pe altceva, dar un timp trebuie să înduri cu tact.

“Crezi că ar trebui să slăbesc?”

Dacă spui da, atunci următoarea ei propoziție va fi ceva de genul: “Știam că sunt grasă, tocmai mi-ai confirmat-o!” Prin urmare, fii mai tactil și atent dacă femeia ta are într-adevăr probleme cu excesul de greutate, dar nu vorbi direct despre asta, ci sugerează-i de exemplu, să faceți fitness împreună sau să alergați dimineața pentru a vă întări sănătatea, dar nu pentru a slăbi.

“Repetă ce ai spus, cred că nu am auzit bine.”

Asta înseamnă că te-a auzit foarte clar, dar acum îți oferă o șansă să schimbi ceea ce ai spus și este de dorit ca următoarea propoziție să fie corectată. Cu condiția că nu dorești să transformi dialogul într-o ceartă sau într-o criză de isterie feminină inadecvată.

Mai cunoașteți și alte expresii feminine ambigue? Scrieți-ne în comentarii.