5 trăsături feminine care vor trezi interesul oricărui bărbat

Un bărbat i-a spus odată femeii sale: „Mă îndrăgostesc continuu și de fiecare dată de tine”. Dar ce are această femeie, încât el se îndrăgostește iar și iar și apreciază fiecare zi petrecută cu ea?

1. Onestitatea și decența

Când bărbatului îi place o anumită femeie, el caută modalități de a o cunoaște. A o descoperi. Și începe conversația. O femeie deschisă și cinstită, care nu minte și nu se preface – va fi sinceră cu bărbatul încă din primele minute de comunicare. Va fi ea însăși de la bun început, pentru ca bărbatul să știe imediat cu cine are de-a face. În această epocă a fotografiilor false și a poveștilor fictive, o astfel de femeie este extrem de prețioasă. Iar bărbatul o va cuceri indiferent de orice.

2. Poziția activă de viață. 

Femeilor moderne doar li se pare că sunt independente și libere. De fapt, multe visează să sară într-o relație cu un „moș” bogat și să nu-și refuze nimic. Oare aceasta este libertate? Nu, asta se numește „cușcă de aur”, din care poți zbura ușor, pierzându-ți penele de la „Gucci”.

O femeie care are propria viziune asupra a ceea ce se întâmplă în lume, care știe exact ce-și dorește și spre ce tinde – este visul oricărui bărbat. Orice bărbat va dori să lupte pentru o astfel de femeie.

3. Gândirea originală și imaginația excelentă

În toate timpurile bărbații au adorat femeile cu gândire originală. Și din moment ce această specie a s*xului frumos este foarte rară, niciun bărbat normal nu va rata șansa de a cuceri o astfel de femeie dacă o va întâlni, desigur.

Cu aceste doamne viața este extrem de interesantă. Nu-ți oferă niciodată același lucru, ele pot diversifica și umple viața de culori strălucitoare. Imaginația lor este nelimitată în toate domeniile, în special acolo unde bărbatul așteaptă nebunie și emancipare.

4. Pantofii cu toc

Bărbații adoră picioarele elegante în pantofii cu toc înalt. Pare un fleac, dar dacă te vede pentru prima dată într-o ținută elegantă și în pantofi cu toc, cel puțin va dori să-ți afle numărul de telefon.

5. Miros ”gustos” și atractiv 

Robin Dunbar, autorul cărții ”Știința iubirii și a trădării”, a prezentat argumente convingătoare în favoarea faptului că atunci când bărbatul alege o femeie, el este ghidat de simțul mirosului. Iar acest lucru se întâmplă subconștient. Potrivit savantului, mirosul este semnătura chimică personală a femeii, pe care mirosul subtil al bărbatului îl prinde, îl descifrează și răspunde la întrebarea: este potrivită pentru dragoste și romantism sau nu. Deci, dacă bărbatul are dorința să cucerească o anumită femeie, cel mai probabil fiziologic i se potrivește mirosul ei.