9 principii de viață pe care le urmează doar bărbații adevărați

Tatăl sau profesorii la școală nu mi-au explicat acest lucru. Nu am văzut niciodată instrucțiuni clar formulate de care noi, bărbații, avem nevoie atât de mult. Și am înțeles aceste reguli de viață prin durere și greșeli. În căutarea cunoștințelor tehnice, societatea noastră a pierdut cel mai important lucru – definiția noastră.

9 principii de viață ale unui bărbat adevărat:

1. Un bărbat adevărat își respectă cuvântul.

Bărbatul – înseamnă siguranță. Siguranța se determină în cât de mult poți urma ceea ce ai spus. Dacă nu-ți respecți cuvântul față de femeia, copilul, prietenul și chiar inamicul tău, atunci îmbrăcă o rochie. Dacă ai făcut o alegere dificilă – să fii bărbat, atunci răspunde pentru cuvintele tale, altfel oricine are dreptul să te privească cu dispreț. Respectă-ți cuvântul sau mori de rușine.

2. Bărbatul adevărat nu se plânge

Să stai pe canapea și să te plângi că ”nu pot găsi un loc de muncă” o poți face doar în fața soției tale, pentru că ea te va compătimi, va fi răbdătoare până când te vei ridica de pe canapea și vei aduce bani în familie, pentru că exact asta se numește a fi bărbat – să aduci hrană și să-ți protejezi familia, dar nu să bei și să privești meciul de fotbal.

Nu te plânge că lumea e dură. Învinge sau mori. O astfel de alegere stă în fața bărbaților. Iar dacă stai pe canapea, să știi că ești deja mort.

3. Supraviețuiește în orice circumstanțe

Dacă ești bărbat, treaba ta este să poți supraviețui. Supraviețuirea înseamnă să rămâi la suprafață și să oferi o viață decentă familiei, celor dragi, „tribului” tău. Pentru a face acest lucru, trebuie să-ți dezvolți constant abilitățile, să te pregătești, să înveți lucruri noi. Oponenții abia așteaptă să greșești ca să te înfrângă. Lumea masculină nu acceptă scuze și plângeri. Desigur, deja cunoști și ești capabil de ceva, dar acest lucru nu este suficient.

4. Învață

Învață să câștigi bani pentru a fi cel mai bun vânător și câștigător. Învață psihologia pentru că trebuie să negociezi cu oamenii. Învață psihologia feminină. Femeile sunt ca dinamita: dacă știi să te descurci, vei avea un avantaj, dacă nu știi, creierul tău va exploda.

Ai puține opțiuni: fie înveți și devii mai bun, câștigi prestigiu, cea mai bună bucată de „carne”, cea mai bună femeie și confort sau rămâi un prost care „știe totul”.

5. Zgârcenia – este trăsătura celor slabi.

Zgârcenia nu se referă doar la bani. Se referă și la caracter. Bărbatul zgârcit în complimente, cadouri, flori pentru femeia sa, care declară că acest lucru „nu este profitabil”, este pur și simplu un bărbat slab.

Generozitatea este trăsătura zeilor, regilor și eroilor. Cel generos nu trebuie să ceară respect și să câștige atenție – cei dragi îl apreciază pentru sufletul său mare și caracterul puternic.

Generozitatea este o victorie asupra propriei persoane. Asupra fricilor, egoismului. Doar cel care știe să se învingă pe sine este capabil să învingă și pe altcineva. Prin urmare, generosul este deja un învingător, iar zgârcitul este un ratat jalnic.

6. Trebuie să fii puternic, nu doar să pari. 

Poți să-ți crești barbă și să-ți pompezi bicepsul, poți speria femeile și copiii, poți îmbrăca haine de marcă, dar asta nu te face mai puternic. Agresivitatea este o mască în spatele căreia îți ascunzi confuzia și frica. Bărbatul puternic este calm și încrezător. El nu trebuie să dovedească nimănui nimic sau să-și demonstreze puterea. Lupii nu latră ca și câinii. Își fac treaba.

7. Bărbat – este acela care acționează

Cine este inactiv? Lașul. Cel care se teme să greșească, să sufere, să-și asume responsabilitatea pentru consecințe. Lașul este inactiv. El se poate ascunde în spatele scuzelor: nu sunt condiții adecvate, nu am suficientă putere, nu știu cum să fac asta. Creează condiții. Găsește forțe. Află cum să o faci. Și acționează!

8. Bărbatul adevărat este o persoană de încredere

Cel mai important lucru într-o relație este încrederea. Cine este omul pe care îl urăsc toți? Trădătorul. Știi că tu însuți ești un trădător atunci când te cerți cu femeia, o ameninți că pleci dacă nu-ți va îndeplini condițiile?Esența bărbatului este în încredere. În ea este puterea.

9. Bărbatul adevărat își întreține familia

Bărbatul trebuie să câștige bani nu numai pentru că are o familie și familia trebuie să trăiască decent. El trebuie să câștige bani pentru a-și spune: „Sunt bărbat”.

Deci, nu te mai plânge. La vânătoare întotdeauna a fost greu, motiv pentru care bărbații au făcut asta. Mergi și adu „mamutul”, bani, astfel încât să fie mai mult decât suficient pentru familia ta. Nu știi cum să „vânezi”? Du-te și învață de la „vânători”. Iar dacă nu înveți, atunci nu minți femeia, găsește butonul de pe telecomandă și continuă să te bucuri de plăcerile singulare. Femeile au nevoie de bărbați, nu de leneși.

Autor. A Shakhov – psiholog