Iată cum creierul masculin evaluează femeia și cum poți deveni cea care va cuceri pe oricine.

Potrivit psihologilor creierul masculin evaluează femeile la nivel inconștient și într-o anumită ordine. Accentul se pune tocmai pe acele reacții care nu sunt controlate de om.

Silueta. În creierul masculin, natura a programat imaginea femeii sub forma unei clepsidre – talia îngustă, șoldurile largi. Știința a calculat că cele mai atractive femei au raportul dintre talie și circumferința șoldurilor de 0.7. Este dovedit că exact acest indicator vorbește despre nivelul ridicat ai hormonilor s*xuali feminini, despre sănătate, imunitate la boli grave și fertilitate ridicată.

Starea pielii și a părului. Pe lângă frumusețea evidentă, acestea sunt și un indicator al sănătății. Părul lung, bine îngrijit, este asociat cu fertilitatea înaltă.

Caracteristici faciale simetrice și armonioase. Fețele persoanelor bolnave mintal și fizic sunt adesea asimetrice, iar subconștientul îi indică bărbatului cea mai sănătoasă parteneră. Frumusețea – este o chestiune de gust, dar simetria feței este un semn al genelor bune.

Zâmbetul. Dinții sănătoși, manifestarea bunăvoinței trezesc instantaneu interesul masculin

Vocea. O voce blândă, afectuoasă este ferm asociată de creierul masculin cu perioada copilăriei și vocea mamei, prin urmare, cu grijă, iubire și primele senzații erotice. Vocea este arma secretă a femeii. Puțini bărbați vorbesc despre importanța ei, dar ea este cea care are o influență extraordinară asupra lor.

Mersul, mărimea pieptului, lungimea picioarelor, îmbrăcămintea. Aici se încheie influența subconștientului și asupra evaluării bărbaților deja influențează factorul cultural și preferințele personale.

Caracterul. Totuși ești petrecut după minte, adică după caracter. În primul rând, este vorba despre cunoașterea psihologiei masculine: înțelegerea nevoilor masculine, capacitatea de a-l susține și motiva, de a comunica în limbajul masculin și multe alte secrete pe care fiecare femeie trebuie să le cunoască. Atunci, și numai atunci, poți aștepta ca bărbatul să-ți răspundă cu grija, protecția și fidelitatea sa masculină.

De asemenea, experții oferă câteva sfaturi despre cum să devii o femeie interesantă care va putea atrage atenția bărbaților deștepți.

1. Citește literatură bună. Găsește autori care îți plac. Atunci poți vorbi despre tine și despre interesele tale într-un mod distractiv și frumos.

2. Învață să comunici. Comunicarea este abilitatea de a povesti, a asculta cu atenție și de a tăcea când este necesar. După modul în care comunică omul poți afla totul: caracterul, valorile, educația. „Vorbește-mi să te văd”, spunea înțeleptul Socrate.

3. Studiază psihologia masculină. Înțelegerea modului de gândire al bărbatului, care sunt interesele sale masculine, capacitatea de a vorbi cu el în limba bărbaților te va face o interlocutoare plăcută.

4. Dezvoltă-te. Fii deschisă pentru impresii noi, hobby-uri. Asta te face să fii flexibilă, dinamică, pasionată. Cu o astfel de persoană vrei să comunici.  Bărbatul vrea să vadă în femeia sa un prieten.

5. Construiește-ți propria viziune despre lume. Nu este nimic mai plictisitor decât oamenii care citează șabloane de la televizor, de pe rețelele sociale sau care repetă banalități una după alta. Fii mai originală.

Nu-ți voi da sfaturi să fii tu însăți, pentru că aceasta este o scuză pentru lene. Trebuie să devii cea mai bună versiune a ta. Îmbunătățește-te în toate domeniile. Și atunci vei atrage un bărbat cu aceleași caracteristici.