Ia notițe! 10 fapte importante despre bărbați pe care trebuie să le cunoști.

Probabil, ca și multe femei ai dificultăți cu bărbatul tău. Există neînțelegeri, supărări și nu știi cum să comunici cu el? Ei bine, atunci aceste 10 fapte despre bărbați – sunt pentru tine. Aici, este întreaga esență a bărbaților și, de fapt, cheia înțelegerii, interacțiunii, vieții normale fără supărări!

10 fapte importante despre bărbați:

1. Bărbații nu înțeleg aluziile, tăcerea misterioasă, zgomotul vaselor murdare. Dacă vrei ceva de la el ( să spele vasele, să-ți cumpere o rochie nouă, să te ducă în vacanță ) – spune-i direct! Pentru că el însuși nu va ghici.

2. Dacă bărbatul tace, nu înseamnă că s-a întâmplat ceva rău. Bărbații pot fi reținuți când vine vorba de emoțiile lor, dar acest lucru nu trebuie privit ca o tulburare psihologică. De fapt, uneori este exact ceea ce „a prescris medicul”, în special în situațiile în care tu ești prea emoționată.

3. Dacă de la început ești dispusă să devii „mami” pentru bărbatul tău, el va accepta rolul de „fiu” cu bucurie, se va relaxa și nu va depune niciun efort. Asta nu înseamnă că soțiile nu ar trebui să facă nimic pentru bărbați, dar dacă femeile fac absolut totul pentru ei, aceștia nu vor învăța niciodată ce este activitatea și eficiența. În acest caz, sacrificiul din partea femeilor este, de fapt, egoism sau dorința de a lega bărbatul astfel încât să-și amintească cui datorează totul. O cale greșită care duce spre nicăieri…

4. Bărbații într-adevăr sunt vizuali și iubesc cu ochii. Prin urmare, dragă – după nuntă nu schimba brusc lenjeria s*xy pe pijamale, iar rochia pe haine sport. Fii frumoasă pentru el și în continuare, dacă nu dorești reproșuri, trădări și indiferență.

5. Bărbații își percep hobby-ul nu mai puțin serios decât munca. Faptul că bărbatul tău joacă biliard cu prietenii ți se poate părea o pierdere de timp. Dar trebuie să înțelegi că pentru el este ceva serios. Da, acest hobby nu-ți va aduce bani și nici nu va salva lumea, dar pentru el este un mod de a fi erou și de a învinge!

6. Uneori, bărbatul trebuie să fie singur în „locul său fericit”. Poate fi canapeaua din fața televizorului, castelul dragonului în joc sau banalul balcon. Aici, bărbatul își restabilește forțele, se odihnește, face planuri pentru a cuceri lumea. Dacă vezi că e „plecat în sine”, mai bine nu-l deranja.

7. Bărbatul nu vrea să audă despre problemele tale. Dar este gata să le rezolve sau să încerce să le rezolve. Prin urmare – deschide-ți sufletul și varsă-ți emoțiile asupra prietenei sau a psihologului. Iar bărbatului, când te-ai liniștit, spune-i exact ce vrei de la el.

8. Bărbații tind sa-și reducă sentimentele, în timp ce femeile le exagerează. Ar trebui să ții minte acest lucru. De exemplu, dacă ai gătit cina pentru soțul tău timp de trei ore, iar el spune ceva de genul: „O, nu este atât de rea”, asta înseamnă că mâncarea era grozav de gustoasă, „aproape ca mama sa”!

9. Cel mai probabil va fi un tată așa cum a fost tatăl său. Dacă nu a avut o relație strânsă cu tatăl, atunci poți aștepta ca și el va fi îndepărtat emoțional de copiii săi. Din păcate, așa este. Poți încerca să-l înveți ce este căldura și iubirea, manifestarea emoțiilor. Dar nu există garanție că va funcționa. El va iubi copiii, dar în exterior acest lucru nu se va manifesta așa precum o faci tu.

10. Pentru bărbat este important să știe că îl iubești și că ai nevoie de el! Spune-i asta, uneori în liniște și în particular, dar nu prea des.

Ei bine, acum ai descoperit ceva nou? Ai luat notă? Bărbați, știu că mă citiți. Sunteți de acord cu cele scrise sau din nou sunt prostii?)) Spuneți-mi în comentarii.