Ajută-l să devină mai încrezător și fericit. 9 fraze pe care merită să i le spui bărbatului tău.

Există opinia că doar femeile vor să audă complimente de la bărbați. Însă nu este așa. Dacă dorești să-ți faci bărbatul mai încrezător și mai fericit, merită să-l lauzi în mod regulat și să-i reamintești despre calitățile sale masculine.

Orice bărbat ar fi extrem de încântat să audă aceste 9 fraze de la iubita sa:

1.”Sunt cu adevărat fericită, mă simt atât de bine cu tine”

Dacă alături de el te simți confortabil, atunci nu ezita să vorbești despre asta. Un bărbat iubitor se străduiește să-și facă femeia fericită. Și dacă aude că a reușit, va fi pur și simplu fericit.

2. ”Cred în tine”

Cuvintele de sprijin sunt extrem de importante. Merită să i le spui înainte de începutul unui moment nou și dificil în viață. Chiar dacă pronunți această frază într-o situație simplă, poți să-l încarci cu emoții pozitive importante. Arată-i că îl susții în orice situație. Fără îndoială, va fi foarte mulțumit.

3. ”Ești un bărbat adevărat.”

Auzind această frază, fiecare bărbat se va simți mai încrezător. Simțind că vezi în el o persoană curajoasă, se va strădui să fie așa în orice situație.

Spune-i partenerului tău că este un bărbat adevărat, chiar și după ce ți-a deschis portiera, ți-a permis să intri prima în încăpere sau pur și simplu ți-a dat un mic cadou.

4. ”Ești foarte atractiv”

Doamnelor, amintiți-vă că nu sunteți singurele care depuneți efort pentru a avea un aspect frumos. Și bărbații își fac griji pentru aspectul lor. Bărbații moderni se străduiesc să fie atractivi special pentru noi.

5. ”Nu ești ca toți bărbații”

Fiecare bărbat tinde să fie mai bun decât rivalii săi. Această caracteristică este încorporată în genele masculine. Oricine va fi încântat să audă că este special și iese în evidență din mulțime.

6. ”Mă aprinzi.”

Nu numai femeile vor să se simtă dorite. Pentru bărbați este important să înțeleagă că încă atrag femeia iubită, iar intimitatea îi provoacă o adevărată furtună de emoții. Auzind astfel de cuvinte, iubitul tău va fi foarte fericit.

7. ”Te înțeleg perfect”

Viața modernă pune adesea bărbații în fața unor situații complexe care necesită soluții speciale. Sprijinul femeii iubite este foarte important. Uneori, nici nu trebuie să ajungi la baza problemei, dacă bărbatul tău nu vrea să o împărtășească. Este suficient să-i dai de înțeles că ești gata să-l asculți în orice moment și să fii mereu alături de el.

8. ”Cu tine mă simt în siguranță”

Orice bărbat vrea să se simtă puternic, încrezător. Arată-i cât de important este pentru tine. Toate eforturile omului drag trebuie apreciate pe măsură. Fiecare bărbat visează ca jumătatea sa să se simtă protejată alături de el.

9. „Sunt atât de fericită că te am”

De fapt, astfel de cuvinte simple sunt cea mai bună recunoștință pentru tot ceea ce face pentru tine. Astfel, nu doar îți mulțumești bărbatul, dar îi recunoști și meritele.