5 piese vestimentare purtate doar de femeile care ”vânează” bărbați.

Prima opinie a bărbaților despre femeie se formează după hainele și coafura ei. Oricât ne-am dori să purtăm o rochie cu decolteu adânc doar pentru noi, bărbații la nivel subconștient percep acest lucru ca fiind un semnal de a face cunoștință.

Însă, totul este bun cu moderație! Dacă o femeie singură își stabilește obiectivul să-și găsească un prinț demn și este dispusă să facă orice (minimum îmbrăcăminte, maximum machiaj), acest lucru poate produce efectul opus!

Deci, ce piese vestimentare trădează femeia care a ieșit la „vânătoare”.

1. Îmbrăcămintea strâmtă.

În ciuda faptului că actrițele și bloggerii postează în mod constant imagini în rochii strâmte, nu uitați și de PR-ul lor. În viața obișnuită, acest stil va provoca priviri suspecte și va arăta frivolitatea fetei.

2. Machiajul strălucitor

Ciudat că, în era propagandei frumuseții naturale și machiajului clasic smoky eyes, unele femei preferă machiajul strălucitor. Acesta este potrivit pentru sărbători, ședințe foto sau petreceri, dar nu în viața de zi cu zi.

Renunțați la vulgaritate și învățați cu ajutorul nuanțelor nude să vă accentuați frumusețea naturală.

3. Fusta mini

O astfel de piesă vestimentară reprezintă adolescentele. Dragi doamne, nimeni nu încearcă să vă dezvolte un complex de inferioritate, dar chiar și având picioare subțiri și șolduri frumoase, o fustă mini va arăta ridicol pe o femeie de 30 de ani!

Ocazional, desigur, vă puteți permite să purtați un lucru similar. Dar numai nu la magazin și la serviciu. Altfel, veți arăta în ochii bărbaților exact ca o femeie care a ieșit la „vânătoare”.

4. Decolteul adânc 

Un decolteu adânc și îndrăzneț atrage cu siguranță privirile bărbaților. Pe de o parte, este bine, dar pe de altă parte, miroase a disperare. Se pierde misterul și „inocența” femeii. În cele din urmă nu fiecare bărbat, în special unul inteligent și educat, îi va plăcea ca toți trecătorii să se uite la pieptul însoțitoarei sale.

Gândiți-vă la modalități mai elegante de a atrage atenția unui bărbat.

5. Pantofii cu toc foarte înalt 

Dacă ești admiratoarea unor astfel de pantofi, desigur e decizia ta să-i porți. Dar nu exagera. Pentru că este destul de ciudat să vezi o femeie care aruncă gunoiul sau plimbă câinele în pantofi cu toc înalt. Nu uita că purtarea constantă a pantofilor cu toc înalt dăunează sănătății.