2 lucruri de care femeia modernă, cu siguranță, nu ar trebui să fie mândră

Secolul XX le-a oferit femeilor mai multe drepturi și libertăți. Ele nu mai sunt niște păpuși stupide, incapabile de nimic altceva decât să gătească și să nască urmași. Femeile au început să primească educație la egalitate cu bărbații, muncesc nu mai rău decât bărbații.

Și acum femeia se laudă cum lucrează până la epuizare, dar câștigă mulți bani și trăiește foarte bine.

Copiii sunt îndestulați, dar deja soțul este cumva nemulțumit. Iar acest lucru nu este surprinzător, doar soția i-a luat rolul, munca, ea a devenit cea care întreține familia. Astfel a început să-și piardă rapid energia feminină, transformându-se într-un bărbat în fustă. Nu este surprinzător faptul că soțul, după astfel de transformări, începe să se comporte ciudat, adică să consume alcool, să nu mai lucreze, să stea întins pe canapea și să bea bere. Și ce altceva ar trebui să facă dacă femeia lui se consideră o eroină, pentru că în sfârșit a devenit ca un bărbat?

A doua mândrie a femeii – este copilul, care devine centrul universului ei. Îl iubește enorm, se contopește cu el, se bucură de succesele lui și îl răsfăță la nesfârșit. Copilul ocupă primul loc, iar soțul și părinții trec pe al doilea și chiar al treilea loc. Femeia este mândră de copil, dar, în același timp nu are nicio realizare proprie. Și-a investit toate forțele în copil, iar ea nu s-a realizat în niciun fel. Drept urmare, devine o mamă care nu face altceva decât să respire asupra copilului. Acest lucru o îndepărtează de familie și prieteni și îi încetinește dezvoltarea.

Trebuie să fii mândră de familie în ansamblu și de tine în special, dar să nu-ți dedici întreaga viață copilului, iar apoi să te întrebi de ce îți răspunde cu atâta nerecunoștință. Femeia adună premii, laude, crezând că doar așa va obține succes în societate.

Însă principalul lucru pentru femeie – nu ar trebuie să fie premiile, ci abilitatea de a fi mereu mulțumită și veselă, de a aduce lumină în această lume, nu de a se epuiza muncind și câștigând milioane de care nimeni nu are nevoie.