12 sfaturi ale unei femei divorțate pentru femeile căsătorite.

Dacă mariajul a ajuns la divorț, cel mai probabil ambii parteneri sunt de vină. Îmi cer scuze pentru banalitate. Eu însumi am trecut prin două divorțuri și mi-am dat seama treptat de greșelile mele. Am văzut clar unde am acționat și am spus lucruri greșite. Am ajuns să înțeleg că nu a fost numai vina bărbatului. Ce greșeli facem cel mai des, noi, femeile? Iată câteva sfaturi pe care le pot da femeilor căsătorite:

1. Niciodată nu-ți critica soțul, în special în public, atunci când nu sunteți singuri. Pentru el este o rușine că soția sa își permite așa ceva.

2. Nu te plânge, nici prietenelor, nici mamei, nimănui. Soțul este sufletul tău pereche, cel pe care tu însăți l-ai ales ca parte din tine. Mai bine laudă-l încă o dată sau chiar laudă-te puțin, atunci și tu vei fi mulțumită, și el.

3. Cină caldă – este un mod prin care îți poți exprima dragostea. Chiar și astăzi, în lumea mâncării la comandă, doar ”încălzește-o”, cina caldă este apreciată de bărbați. Apoi îți va mulțumi, neapărat – fie în pat, fie prin semne de atenție, fie cu daruri sau cu toate împreună.

4. Lasă-l să rămână singur, atunci când vrea asta. În acest caz el nu ignoră familia și nici pe tine, ci are nevoie de astfel de momente de „deconectare”.

5. Spune ”da” intimității. Faceți dragoste de câte ori are nevoie. Refuză-l doar în cele mai extreme cazuri. Și bucură-te că te dorește.

6. Apreciază-l pentru ceea ce este. Totul în lume se schimbă rapid, soții exemplari de ieri fug de familii. Ei își cheltuie banii pentru amante, nu pentru educația copiilor. Deci, dacă la voi în această privință totul este în regulă, bucură-te și apreciază-ți soțul.

7. Caută sfaturi la femeile căsătorite mai în vârstă. Scapă de orgoliu și consultă-le dacă ai probleme. Ascultă părerile mai multor femei cu experiență și găsește soluția ta.

8. Nu țipa și nu-l învinovăți imediat. Dacă soțul nu a bătut cuiul blestemat după ce i-ai amintit de 10 ori, cere-i politicos și a 11 oară. Dar – fă-o când nu este flămând și are timp.

9. Râzi întotdeauna de glumele lui, chiar dacă nu sunt amuzante.

10. Spune ”da” – lenjeriei sexy, hainelor de casă frumoase, fustelor și pantofilor cu toc. Ai grijă de tine. Cu cât arăți mai feminină, cu atât își va reaminti că este bărbat. Și lângă el este o femeie grozavă!

11. Spune ”da” – laudei și complimentelor. Laudă-l acolo unde este necesar. În special în fața cuiva. Laudele sunt un adeziv minunat pe care se țin mii de căsătorii.

12. Spune ”da” – ieșirilor în public, în doi și numai în doi. Dacă soțul tău nu are timp să organizeze astfel de întâlniri – fă-o tu. Crede-mă, ieșirile împreună la cinema, teatru, cafenea, „vindecă” minunat relația. Apropo, acesta este și un motiv minunat să îmbraci rochia nouă și să te aranjezi.