6 Tipuri de prietene cu care ar fi mai bine să nu comunici

Fetelor, oricât de nepoliticos ar suna, dar merită să faceți o curățenie generală și să eliminați din viața voastră anumite „prietene”. Da, da, probabil că sunt un suport incredibil, dar de multe ori se dovedesc a fi balastul care vă încetinește sau vă trage în jos. ⠀

Dacă în mediul vostru există cel puțin o astfel de prietenă, atunci trageți concluzii:

1. „Glumeața inofensivă” – o astfel de prietenă încet, dar sigur, va provoca în tine îndoială de sine. Chiar dacă după aceste glume inofensive urmează niște scuze, nu uita că asta va rămâne în subconștientul tău și bluza ta preferată nu ți se va mai părea atât de preferată.

2. Prietena invidioasă  – fără comentarii.

3. Cea care îți încalcă limitele – din contul tău își crește respectul de sine!

5. Prietena curioasă – vrea să știe până la cel mai mic detaliu tot ce se întâmplă în viața ta personală și nu pentru că își face griji, ci pentru că demult a pus ochii pe iubitul tău.

6. Prietena care ”te frânează” – de obicei, astfel de persoane ”te încetinește” în toate începuturile. De la ele deseori poți auzi expresia „Nu vei reuși” .

7. Prietena scandalagioaică – s-ar putea ca în relația voastră de prietenie lucrurile să decurgă bine, dar această persoană te trage mereu în tot felul de probleme. Merită să-ți pierzi timpul cu ea?