10 Reguli pentru femeia care consideră că nu are noroc în dragoste

Femeile care nu au noroc în dragoste, pur și simplu nu cunosc aceste reguli simple și fac aceleași greșeli mereu.

10 Reguli pentru femeia care consideră că nu are noroc în dragoste:

1. Nu fugi niciodată după bărbat. Amintește-ți proverbul despre tramvaiul care a plecat. Va veni cu siguranță următorul. Dar să fii tristă mult timp pentru că cineva nu te-a apreciat și a plecat, nu merită. El și-a pierdut fericirea. Nu tu.

2. Înțelege, în sfârșit, de cine ai nevoie, cu cine ai dori să ai o relație serioasă. Nu ești un lacăt universal care poate fi deschis cu orice cheie. Ai un suflet și valori. Nu ți se va potrivi oricine. Dacă ești de acord cu oricine, atunci ceva este în neregulă cu tine.

3. Nu te deschide imediat. Desigur, lumea ta interioară este bogată și interesantă. Are atât laturi luminoase cât și întunecate. Fiind mult timp singură, vrei să te deschizi cuiva, vrei să fii acceptată complet. Dar nu te grăbi. Deschide-ți încet sufletul. Deschide-te puțin și observă reacția lui. A acceptat sau nu? Dacă reacția este negativă sau zero, nu te grăbi să faci asta din nou. Fie nu este bărbatul potrivit, fie este prea devreme.

4. Nu te grăbi să te dăruiești. Nu este nevoie să sari direct în patul lui. Desigur, există cupluri fericite care, după o noapte furtunoasă la prima întâlnire, au rămas împreună. Dar aceasta este mai degrabă o excepție de la regulă. Prin urmare, nu te grăbi. Cel puțin pentru a înțelege ce fel de persoană este.

5. Nu-ți mai plânge de milă. Chiar dacă au existat eșecuri. Cine nu le-a avut? Poziția: „Nimeni nu mă iubește – nimeni nu are nevoie de mine” nu te ajută să obții fericire în dragoste. Nici în viață. Mila de sine te epuizează.

6. Iubește-te și respectă-te. Recunoaște-ți valoarea. Respectă-te pentru tot binele pe care l-ai făcut, pentru ceea ce ai obținut în viață. Pentru că ești. Iubirea – este pentru om precum apa pentru floare, îi oferă posibilitatea de a trăi și a se dezvolta, de a înflori. Nu aștepta ca cineva să te iubească și doar atunci vei găsi fericirea. Dacă în inima ta nu există iubire de sine, atunci nimeni nu o va satura. Vei fi ca o gaură neagră în care dispar fără urmă toate sentimentele bune pe care le are cealaltă persoană pentru tine.

7. Fii o sursă de iubire. Atunci când cineva te privește, în suflet îi apare dragostea. Dragoste, nu poftă. Nu confunda.

8. Înainte de a visa la o relație cu un bărbat, cunoaște-l bine. Deseori femeile idealizează imaginea bărbatului. Văd în el ceea ce nu este, nu a fost și nu va fi. Și nu observă părțile sale întunecate. Apoi imaginea din vis se sparge și rănește femeia visătoare cu cioburile sale. Privește-ți partenerul rezonabil.

9. Analizează-ți greșelile din trecut. Analizează greșelile pe care le repeți. Și atunci vei învăța să acționezi diferit.

10. Uneori, lucrurile sunt ceva mai complicate. Există scenarii de viață nereușite. De exemplu: „Nu mă voi căsători niciodată” sau „Mereu voi fi singură”. În aceste cazuri este nevoie de ajutorul unui psiholog. Munca este grea. Mai ales dacă există premise psihogenetice (se întâmplă atunci când scenariul negativ de viață se repetă din generație în generație). Consultarea unui psiholog se recomandă și în cazul în care îți faci griji pentru fostul, dacă în suflet există răni din relația anterioară și, desigur, dacă ai stima de sine redusă. Problemele psihologice trebuie rezolvate. O poți face singură sau cu ajutorul unui specialist.

Urmează aceste reguli simple. Dacă refuzi să le urmezi, viața trece pe alături. Depinde doar de tine dacă în viitor vei avea o relație puternică cu o persoană demnă. Întâmplările nu sunt întâmplătoare, ci de multe ori sunt predeterminate de comportamentul, gândurile, emoțiile și atitudinea ta față de tine însăți.