Iartă-te pentru momentele în care credeai că nu ești suficient de bună.

Iartă-te pentru toate momentele în care credeai că nu ești suficient de bună. Iartă-te pentru momentele în care ai uitat ce valorezi. Pentru că singura persoană pe care poți și ar trebui să o ierți – ești tu însăți.

Iartă-te că l-ai respectat mai mult decât a făcut-o el. Că l-ai iubit mai mult decât te-a iubit.

Iartă-te că ai luat decizia de a rămâne într-o relație toxică, pentru că nu voiai să-l pierzi pe cel pe care l-ai iubit cu adevărat. În interiorul tău mai exista speranța că ar putea să se schimbe.

Iartă-te pentru acele momente în care ai luptat din greu pentru a păstra în viața ta o persoană care nu avea grijă deloc de tine.

Iartă-te pentru momentele în care ai crezut că poți schimba sau „repara” pe cineva, iubindu-l necondiționat.

Iartă-te pentru că ai pus fericirea altei persoane mai presus decât propria fericire, crezând că va face la fel pentru tine.

Iartă-te pentru acele momente în care îți iroseai energia pentru cineva care nu merita. Cel care nu merita atenția, eforturile, bunătatea și răbdarea ta. Dragostea ta.

Iartă-te că ai permis opiniei altei persoane să-ți determine valoarea.

Iartă-te că te-ai gândit negativ despre tine – doar pentru că te-a tratat pe nedrept, nu te-a respectat și te-a făcut să te simți slabă și nesemnificativă.

Nu ești deloc slabă!

Ești puternică, deșteaptă și demnă de respect. Ești mai mult decât suficientă. Nu te îndoi de asta.

În loc să te învinovățești pentru toate acele decizii ”proaste” și greșeli pe care le-ai făcut în trecut, mai bine iartă-te. Trage concluzii corecte și mișcă-te mai departe.

Nu te învinovăți pentru nimic. Fii mândră de tine.

Fii mândră că ai parcurs un kilometru în plus pentru a face pe cineva fericit, că ai găsit în mod repetat puterea de a ieși din zona de confort. Că ai fost mereu sinceră cu ceilalți și, cel mai important, ai fost sinceră cu tine.

Fii mândră că îi poți ierta pe cei care ți-au făcut rău.

Fii mândră că știi să iubești sincer, profund și dezinteresat. Fii mândră de tine – pentru că ți-ai permis să înveți că iubirea uneori este dificilă și dureroasă.

Fii mândră de tot ce ai obținut în viață. Fii mândră de ceea ce ești și iartă-te de fiecare dată când crezi că nu ești suficient de bună.

Pentru că dacă nu ai fi avut niciodată astfel de gânduri negative, nu ți-ai fi dat seama de valoarea ta. Nu ai fi înțeles niciodată ce fel de atitudine meriți. Nu ai fi înțeles cât de inteligentă, puternică, rezistentă și frumoasă ești.