Bărbatul care a înșelat o dată, o va face din nou? Iată cum poți determina acest lucru.

”Dacă bărbatul a înșelat o dată, va continua să înșele!” După cum s-a dovedit, multe femei cred acest lucru. De ce? Pentru că le este frică să aibă încredere din nou în bărbați. Dar în viață, greșelile sunt inevitabile și nu câștigă cel care le evită, ci cel care învață din ele.

Este imposibil să găsești din prima încercare persoana care ți se potrivește ideal, cu calități ideale, care nu înșală și nu greșește niciodată. Acesta – este un basm. Prin urmare, greșelile și conflictele în relații sunt inevitabile. Este important să înveți cum să le depășești, inclusiv să poți determina dacă bărbatul a tras concluzii din ceea ce s-a întâmplat și dacă a luat decizia să nu mai înșele.

Cum poți determina acest lucru?

Privește-i acțiunile.

Toți bărbații care au făcut o greșeală și regretă, susțin că acest lucru nu se va mai întâmpla, dar nu toți își respectă promisiunile. Cuvintele sunt doar cuvinte. Bărbații vorbesc prin fapte.

Primul lucru care poate confirma faptul că bărbatul nu mai vrea să facă astfel de greșeli – el încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat. El inițiază conversații sincere cu femeia, încearcă să-i explice de ce s-a întâmplat acest lucru, încearcă să afle ce pași ar trebui să facă pentru a menține relația.

Bărbatul care a înșelat și a tras concluziile necesare încearcă să câștige încrederea femeii. Nu manipulează, își schimbă comportamentul. El o întreabă: „Cum pot să-ți câștig încrederea” – și face ceea ce îi spune femeia.

Bărbatul pocăit înțelege că femeia trebuie să depășească durerea pe care i-a provocat-o. Că și ea îi va face rău. Dar el trebuie să suporte și, de dragul valorii relației să depășească singur această perioadă și să-și ajute iubita.

Exact aceste acțiuni ale bărbatului indică faptul că el a tras concluziile necesare și cu o probabilitate mare trădarea nu se va mai întâmpla.

Autor: A. Sahov – psiholog