3 lucruri de care depinde fericirea femeii. Conștientizează-le și vei trăi în armonie.

Sarcinile și imaginea femeii în lumea modernă s-au schimbat semnificativ, însă punctele care urmează sunt importante pentru fiecare fată/femeie, care își dorește să devină încrezătoare, să-și dezlănțuie potențialul și să fie fericită.

1.Setările familiale

Familia are o influență mare asupra femeii. În copilărie ni se formează setările comportamentale. Și sub influența părinților se creează anumite modele inconștiente – nu întotdeauna pozitive, de care este dificil să scapi la vârsta adultă.

”Toate familiile fericite se aseamănă, fiecare familie nefericită este nefericită în felul său.” – Lev Tolstoi

Femeia creează atmosfera în familie, imaginea și programul care poate fi transmis altor generații. Setările familiale pot fi atât pozitive, cât și negative.

Programul negativ se formează dacă în familie copilul vede violență, indiferență, certuri între părinți, dacă simte frică, control excesiv și presiune. Majoritatea copiilor, din păcate, au momente din copilărie care le provoacă amintiri neplăcute și durere. Probabil au uitat ceva, dar setarea și comportamentul s-au păstrat în subconștient.

De la mamă, femeia poate prelua rolul de victimă, atunci când opinia femeii în familie nu a fost luată în considerare, când mama se gândea la toți, mai puțin la sine, așteptând constant să se întâmple ceva rău, adesea fiind deprimată, speriată și îngrijorată.

Anxietatea, insecuritatea și izolarea sunt transmise copilului pe viață și poate fi dificil să scape de această moștenire.

De asemenea, femeia poate vedea în fața ei un alt exemplu de mamă – o femeie puternică care a ocupat un rol dominant în familie, iar autoritatea tatălui era suprimată, criticată și contestată.

În ambele cazuri, având un astfel de exemplu și imaginea unei astfel de femei în față, fetiței i se poate forma tipul de personalitate histrionic. În acest caz, ea nu va putea construi relații fericite cu s*xul opus, va suferi de singurătate și nesiguranță.

Programele familiale sunt foarte dificil de schimbat. Trebuie să muncești mult asupra ta, să ceri ajutorul unui specialist, dacă îți dorești în viitor relații armonioase și fericite. Iar pentru început trebuie să-ți ierți părinții și să eliberezi supărările acumulate.

2. Grija de sine

Nu este vorba despre machiaj și haine, deși aspectul are o importanță deosebită pentru femeie. Sentimentul de încredere depinde de conștientizarea propriei atractivități, în primul rând pentru sine. Pentru a deveni o femeie de vis, trebuie să devii femeia visurilor tale!

Când femeile în vârstă au fost întrebate ce regretă, multe dintre ele au răspuns că regretă că nu și-au îngrijit suficient pielea.

Planifică-ți proceduri obligatorii de care va depinde tinerețea pielii și aspectul îngrijit. De asemenea, nu uita să ai grijă de interior – odihnă, practici de respirație, meditație, vizualizare, harta dorințelor și afirmațiilor. Acestea sunt ritualuri magice care umplu fiecare femeie.

3. Autodezvoltarea

Fericirea depinde în primul rând, de armonia interioară, iar armonia este imposibilă fără realizarea potențialului. Este important să găsești un echilibru între familie, prieteni și carieră.

Imaginează-ți că viața ta este un scaun. Cu cât scaunul va avea mai multe picioare pe care se poate sprijini, cu atât va fi mai stabil. Dacă un sprijin se rupe brusc, scaunul va sta pe celelalte. Familia este un sprijin important pentru femeie, dar nu poți renunța la hobby-urile tale, la timpul petrecut cu prietenii, la a învăța lucruri noi, a călători.

”Femeia este ca un râu, care dacă rămâne nemișcat, se transformă într-o mlaștină.”

Nu lăsa energia creativă shakti să se reducă în tine. Dansul, meditația dinamică, yoga, practicile feminine te vor umple de energie și îți vor dezvălui potențialul.