Secretul expresiilor faciale: 3 gesturi care sugerează că omul nu vrea să comunice cu tine

Poți înțelege interlocutorul nu numai ascultându-l și comunicând cu el. Vei înțelege cu ușurință ce se întâmplă în mintea lui după expresiile faciale – în special faptul că nu vrea să comunice cu tine.

O persoană neatentă, desigur, nu va acorda atenție acestui lucru. Dar sunt sigur că această abilitate îți va fi utilă. Acordă atenție acestor 3 gesturi:

Privirea îndreptată în jos. Mulți oameni își ascund privirea pentru că sunt timizi sau nu iubesc contactul vizual. Dar dacă omul care a vorbit întotdeauna cu tine și îi ardeau ochii, iar acum evită să te privească, se uită în jos sau privește în depărtare – cel mai probabil l-a plictisit dialogul tău și nu mai vrea să continuie discuția.

Zâmbetul artificial. Este ușor să distingi un zâmbet artificial de unul real. Și în combinație cu ochii închiși mai mult de o secundă, el indică faptul că omul nu este interesat de tine și continuă dialogul doar din politețe.

Buzele sau dinții strânși. Acest semn nu indică doar faptul că omul nu este interesat, el poate fi considerat parțial periculos. Cel mai probabil dialogul tău enervează interlocutorul și te suportă doar din politețe.

Încearcă mereu să porți un dialog interesant, care va distra cumva interlocutorul. Dar, dacă totuși astfel de semne sunt prezente, atunci este mai bine să oprești conversația, întrucât vă poate strica relația. Data viitoare este mai bine să vorbești atunci când omul are timp liber sau o dispoziție mai bună.

Ai observat aceste gesturi atunci când porți un dialog? Spune-ne în comentarii.