Există un singur motiv pentru care bărbatul pleacă de la femeie

De ce pleacă bărbatul de la o anumită femeie – este veșnica întrebare într-o relație care s-a încheiat. Iar cauza profundă este foarte simplă. 

Motivul profund al plecării este doar unul și nu este deloc vina femeii.

Dacă vrei să-l faci în mod artificial să nu poată trăi fără tine – nu vei reuși. Bărbatul cu siguranță va ieși din această situație pentru a-și recâștiga integritatea și libertatea, pentru a-și gestiona independent viața. Practic, toate trucurile de a ține un bărbat alături nu funcționează: nici gelozia, nici banii, nici sarcina, nici amenințarea că te sinucizi. Nu contează nici silueta, greutatea sau înălțimea. Precum și ce haine îmbraci, cum te machiezi sau îți aranjezi părul.

Dacă bărbatul a decis să plece – va pleca, aceasta este psihologia masculină. În cel mai bun caz, îl vei opri doar o perioadă.

Și oricât te-ar durea, există și o veste bună pentru tine: nu este vina ta. Nu pleacă pentru că ai făcut sau nu ai făcut ceva. Adevăratul motiv este la nivelul spiritului. Și toate trucurile pământești sau materiale nu au niciun efect asupra spiritului.

Aproape întotdeauna, motivul plecării este acela că bărbatul alături de tine nu a primit ceva foarte important pentru el. Dar acest lucru important, cel mai probabil, este dincolo de capacitățile tale.

Tuturor ni se pare că dacă am ști, am face totul pentru cei dragi. Dar nu te învinovăți. Oricum nu puteai face exact ceea ce avea nevoie. Chiar dacă ți-ar fi spus totul în detaliu.

Dacă bărbatul ar dori să te vadă o gospodină calmă, supusă, care coace plăcinte, iar tu ești o persoană activă, creativă și mereu dornică de aventuri urând bucătăria, nu ai nicio șansă să „faci totul pentru el”. Ei bine și invers. Și pot exista multe astfel de „neconcordanțe”, deși una este suficientă.

Te întrebi, ce să faci? Să plângi, să suferi și să înțelegi că nu există cale de întoarcere. Gândește-te că aceste lecții au fost finalizate și este timpul să treci la următoarele. Iar acolo există perspective, oportunități și o viață nouă.