Mi-am lăsat fiul cu fostul soț și am început o viață nouă.

Din păcate, nu fiecare căsătorie durează o viață, așa cum se presupune sau cum ne dorim. Există multe probleme și crize care se dovedesc a fi prea complicate pentru soți.

După divorț, fiecare are povești diferite. Unii suferă, merg la psiholog pentru a depăși situația, alții încep o viață nouă.

Eroina noastră de astăzi a aflat despre infidelitatea soțului ei și nu a putut să-l ierte. La rândul său, soțul nu a găsit în sine puterea de a se împăca cu principiile soției sale. A încercat să o jignească în toate modurile posibile… voia să împartă până și ceștile și lingurile, vă puteți imagina? Iar apoi a acuzat-o că este o mamă rea și nu are grijă cum se cuvine de copil. A anunțat-o că îi va lua fiul.

Ea nu s-a împotrivit. A acceptat situația calm și nici fiul nu era împotrivă. Atunci de ce să rănească psihicul copilului?

Doar că soțul nu a ținut cont de un lucru: caracterul fiului adolescent nu este de miere, el trebuie îngrijit, hrănit, îmbrăcat, cu el trebuie să comunici… Înainte de divorț, soția făcea toate astea, iar acum ea lipsește. Trebuie să se descurce singur.

Ea, în același timp, se bucura de viață, a fost de acord să plătească pensie alimentară pentru copil.

Își permite să meargă la saloanele de înfrumusețare, să-și facă manichiura, pedichiura, o coafură nouă, a cunoscut un cosmetician bun și merge la proceduri anti-îmbătrânire. S-a înscris la cursuri de yoga, design vestimentar, merge în vacanțe.

La sfârșit de săptămână se întâlnește cu fiul său și petrec timpul excelent împreună.

Ea recunoaște că în sfârșit este fericită.

Fostul soț o sună periodic pentru a i se plânge de situația sa, să-i spună cât îi este de greu, dar ea nu-i acordă atenție. Acum este liberă!

Cum credeți, soția a procedat corect?