5 semne care îți spun clar că omul nu are intenții bune

Acești oameni îi manipulează perfect pe ceilalți. Ei fac asta pentru propriile scopuri. De regulă, ei câștigă rapid încrederea. Și imediat ce obțin ceea ce își doresc, se retrag. Nu mai sunt interesați să comunice cu tine, pentru că au primit tot ce aveau nevoie.

Iată câteva semne prin care îi recunoști:

1. Adesea cer ceva de la tine.

La prima vedere s-ar părea că în fața ta este o persoană bună. În adâncul sufletului acești oameni sunt siguri că ei sunt cei mai buni. Dacă nu vrei să cazi în plasa lor, atunci refuză să participi la ideile lor. Acest lucru este valabil mai ales atunci când te șantajează. Cum poate fi prieten omul care te șantajează și stabilește condiții favorabile numai pentru el.

2. După comunicarea cu un astfel de om te simți epuizat

Dacă observi că, după ce ai vorbit cu o anumită persoană, te simți obosit, atunci trebuie să limitezi comunicarea cu ea.

Astfel bănuiala ta încearcă să-ți arate că ceva este în neregulă. Dacă petreci timpul cu un om cu adevărat bun, cu siguranță vei simți asta. După ce vorbești cu el, îți va fi mai ușor și mai bine în suflet. De aceea, nu ar trebui să te sacrifici pentru a face pe cineva să se simtă bine.

3. Îi trădează limbajul corporal.

Oamenii înzestrați cu capacitatea de a-i manipula pe ceilalți, știu cum să o facă, pentru a-i controla complet.

Dacă vezi că omul încearcă să te privească în ochi – ai grijă. Acesta este un semn că el nu este atât de simplu pe cât pare la prima vedere. Desigur, mulți oameni ne privesc în ochi, dar din când în când ei întorc privirea într-o parte.

4. Umorul lor este prea umilitor.

De regulă, acest lucru se întâmplă astfel: omul încearcă să te umilească apelând la glume. În același timp, va rosti cuvintele jignitoare cu zâmbet pe față. La final îți va spune cu siguranță fraza: „Nu te supăra, doar glumeam.” De fapt, acestea nu sunt deloc glume.

El te folosește și încearcă să te manipuleze în mod deschis. În general, manipulatorii apelează la această tactică atunci când sunteți într-o companie mare. Pentru el este foarte important ca și cei din jur să râdă de tine.

5. Dialogul cu manipulatorul va fi întotdeauna unilateral.

La prima vedere, aceasta este o creatură dulce care încearcă să domine orice discuție. În procesul conversației, dialogul se transformă într-un monolog.

Acest lucru se întâmplă atât de repede încât cealaltă persoană nici nu are timp să observe. În conversația cu manipulatorul vei observa că nu ai dreptul la replică și absolut orice conversație cu această persoană se încheie cu discutarea nevoilor și problemelor sale.