Linia inimii din palmă poate spune multe despre relația ta cu ceilalți

Linia Inimii din palmă este una dintre cele mai importante. După ea poți afla multe despre sănătatea omului, întrucât este conectată cu principalul organ care susține viața. Această linie arată starea sufletului unei persoane și, prin urmare, este responsabilă pentru emoțiile, familia, conexiunile cu lumea exterioară și relațiile sale cu oamenii.

Lungimea Liniei Inimii

Lungimea LI  – este un parametru important de care vor depinde multe criterii de calitate a vieții spirituale a omului.

Aici pot fi incluse: starea lumii interioare, viziunile asupra realității înconjurătoare, relațiile cu partenerii, cu membrii familiei și alte persoane. O linie lungă – este un indicator bun. Dar din anumite motive, nu este dată fiecăruia. Lungimea LI depinde de locul din care începe în palmă .

A.

Proprietarul unei astfel de LI – nu este capabil să iubească cu adevărat. În centrul relațiilor sale întotdeauna vor fi prioritățile materiale și senzoriale. De regulă, aceștia sunt oameni deștepți care tind spre independență. Sunt egoiști, le este greu sa ia decizii și să comunice cu oamenii.

B.

O astfel de lungime a liniei inimii sugerează că omul nu experimentează fericirea completă în relațiile personale, fără prosperitate materială. Oamenii cu un astfel de aranjament al LI  – sunt realiști, ei nu au cerințe față de ceilalți. Sunt răbdători, de aceea provoacă respect.

C.

Dacă LI începe sub degetul arătător – acesta este un semn bun. Omul cu un astfel de aranjament al liniei tinde spre idealul vieții. De regulă, obiectul iubirii pentru el este un simbol al închinării. El este capabil să iubească din toată inima, este încrezător și găsește un limbaj comun cu oamenii din jurul său. Acest lucru îi oferă confort și satisfacție. Dar uneori este prea sentimental și vulnerabil. Oamenii cu o astfel de linie pot fi fericiți chiar și în singurătate.

D.

Se spune că omul cu o astfel de linie este înzestrat cu misiunea de a-i ajuta pe ceilalți. De cele mai multe ori sunt filantropi, caracterizați de răbdare și atenție pentru oameni. Pentru asta primesc iubirea celorlalți.

Nu vă indispuneți dacă nu sunteți mulțumiți de linie. Cel puțin veți ști care sunt aspectele negative cărora trebuie să le acordați atenție, la ce trăsături de caracter trebuie să lucrați. Să știți că locul liniei – este potențialul inițial încorporat în program.