5 lucruri pe care nu i le poți ierta bărbatului, în caz contrar vei suporta consecințele

Mila – este una dintre cele mai periculoase emoții care distrug relațiile. Fiindu-i milă de bărbatul iubit și iertându-i totul, femeia nu numai că se pierde ca persoană, ci nu-i permite bărbatului să crească, să-și depășească înclinațiile proaste.

Iubirea – este, în primul rând, respect și nu iertare nesfârșită. Există lucruri care nu pot fi iertate, pentru că în viitor neapărat vei suporta consecințele.

1. Agresiunea fizică

Dacă bărbatul agrează fizic femeia, el și-a pierdut respectul și interesul pentru ea. Nu poate spune asta cu voce tare, de aceea își aruncă emoțiile prin acțiuni, cu pumnii.

De multe ori dorința de a lovi apare la soții doamnelor de succes, în special dacă bărbatul nu s-a realizat. Lovindu-și soția, nu numai că se afirmă, ci informează lumea că el este în continuare regele.

Micile vânătăi pot fi tolerate, dar în timp se vor transforma în fracturi, pentru că dorința lui de a umili nu va dispărea.

2. Sindromul „Gigolo“

Atunci când bărbatul trăiește din contul soției și nici măcar nu încearcă să câștige proprii bani, cel puțin pentru a-și crește stima de sine, el este un gigolo.

Situația se complică și mai mult atunci când banii femeii sunt cheltuiți pentru nevoile personale și nu pentru necesitățile familiei. Cumpărând cadouri pentru alte femei, abuzând de alcool, el își exprimă ura față de soția sa, care în ochii lui (datorită succesului) îl umilește.

3. Diminuarea realizărilor și demnității feminine

Un bărbat iubitor se bucură chiar și de cea mai mică victorie, în timp ce o persoană invidioasă încearcă să reducă chiar și cel mai mare triumf. Dacă bărbatul diminuează constant realizările femeii și o convinge că nu este meritul ei – aici nici nu miroase a dragoste.

Jignindu-și partenera, așa-numitul „macho” își arată public eșecul și slăbiciunea.

4. Lipsa sprijinului

Familia, din start implică depășirea tuturor obstacolelor împreună. Dacă bărbatul împărtășește doar succesul și se retrage la orice dificultate, este slab. De ce ai avea nevoie de un astfel de bărbat?

5. Neglijarea copiilor

Copiii – sunt ființe slabe care au nevoie de dragoste, sprijin și atenție.

Dacă bărbatul nu este gata să le dedice timp și să aloce fonduri pentru întreținerea lor, este mai bine să-l eliberezi. Indiferența sau cruzimea tatălui vor forma o mulțime de complexe în copil, de la îndoială de sine până la ura față de lume. Oare o mamă și-ar dori să-și vadă copiii deja adulți care repetă modelul de comportament al tatălui în familiile lor?