”Am 50 de ani, însă arăt de 27…” – Serios? Doamnelor, treziți-vă!

Femeile noastre de toate vârstele, în ultimul tip participă cu entuziasm la jocul „Arăt mai tânără cu 10, 15, 20 de ani”. Nu este cunoscut autorul acestei invenții, însă milioane de femei de la 30 la 90 de ani participă la această acțiune.

Privind fotografiile femeilor de aceeași vârstă, iar uneori și a vedetelor, ele înțeleg (sau poate doar li se pare) că arată mult mai bine. „Uite Jennifer Lopez are 50 de ani și toată lumea idealizează frumusețea ei, iar eu am 52 de ani și arăt mult mai bine, gâtul meu este mai lung și șoldurile nu sunt atât de grele”, – aproximativ așa gândesc majoritatea femeilor.

Doamnele primesc o bucurie deosebită atunci când privesc imaginile nereușite ale unor vedete. Greutatea în exces, ridurile, celulita, imperfecțiunile siluetei – sunt un balsam pe suflet pentru doamnele care obișnuiesc să se compare cu alte persoane.

Femeile primesc „dovada” că acestor vedete le lipsește atractivitatea și ajung la concluzia că „toate sunt urâte, iar fotografiile lor sunt editate fără milă”. Despre „urâte” – este discutabil, însă Photoshop-ul este utilizat pe scară largă. Toți au stăpânit arta retușării imaginilor, nu numai celebritățile își aduc fața și corpul la desăvârșire.

De aceea, aspectul unei femei într-o fotografie redactată și în viața reală sunt două mari diferențe.

Acum despre cine și cum arată. În opinia mea la 50 de ani nimeni nu arată de 27 de ani! Nimeni! Nici Jennifer Lopez, nici Monica Bellucci, nu arată de 27 și nici de 35.

Da, aceste femei, cu siguranță sunt frumoase, îngrijite, arată bine, dar nu putem spune că au 30 de ani.

Să aruncăm o privire la cum arată cele de 30 de ani:

Poate că a venit timpul ca doamnele noastre să nu mai alerge după tinerețea fantomatică, ci să se bucure de viață. Nu vă lăsați păcălite, fiți fericite și frumoase! La orice vârstă!

Oare merită să vă comparați aspectul cu a altor femei? De ce?