6 fraze pe care niciun bărbat nu vrea să le audă de la femeia sa.

Există cuvinte sau expresii pe care nu dorești să le auzi? De exemplu, pentru că te rănesc sau te irită. Cred că fiecare persoană are cel puțin un cuvânt în această listă.

Iar acum gândește-te, cât de des îți răsfeți bărbatul cu fraze plăcute? Da, fiecare dintre noi vrea să audă cuvinte plăcute la adresa sa. Acțiunile susținute de cuvinte atrag și mai mult atenția, și au o valoare mult mai mare.

Există 6 fraze pe care niciun bărbat nu vrea să le audă de la femeia sa, întrucât îl rănesc și îi strică dispoziția:

1. ”Nu ești capabil de nimic”

În primul rând, pentru bărbat, o astfel de frază poate fi un semnal că nimic nu-ți place. Dacă bărbatul a făcut ceva greșit (după părerea ta) sau nu a făcut deloc, vorbește cu el. Mai mult, rostind frecvent această frază, vei obține exact ceea ce spui.

2. ”Mă iubești?”

Probabil fiecare bărbat a auzit măcar o dată această întrebare. Mulți vor răspunde pozitiv după o pauză de stupoare. O astfel de frază îi ia pe bărbați prin surprindere.

Bărbatul își arată sentimentele prin acțiuni. Dacă vezi câte face pentru tine, dar nu-ți spune această frază, apreciază-i acțiunile și arată-i în schimb iubirea ta. Sau vorbește despre ea.

3. ”Așa cum era de așteptat.”

Această frază devine pentru bărbat un semnal că nu are rost să încerce să mai facă ceva. Pentru că întotdeauna aștepți că va eșua. Dacă bărbatul a făcut ceva și nu a reușit, mai bine susține-l cu vorbe bune, hrănește-l cu sprijinul tău.

4. ”Avem nevoie de bani, du-te și câștigă”

Când bărbatul își întreține familia și ca răspuns aude această frază, interesul lui pentru succes treptat dispare. Pentru că oricât ar câștiga, pentru femeie este puțin. Cadouri, rochii frumoase, restaurante – spune mulțumesc pentru tot ceea ce face pentru tine.

Dacă crezi că nu câștigă suficient, există două opțiuni: fie ai cerințe prea mari, fie bărbatul este încă la început. Și în cel de-al doilea caz, el are nevoie de sprijin, nu de o femeie care se plânge.

Desigur, dacă bărbatul nu face nimic și în familia voastră există dificultăți financiare (sau poate că tu întreții familia) – atunci gândește-te dacă ai nevoie de un astfel de bărbat.

5. ”Îți spuneam că așa se va întâmpla…” 

Femeile adoră să repete această frază. ”Îți spuneam că te vei îmbolnăvi.” Îți spuneam că nu trebuie făcut acest lucru”.

Ei bine, da. Aveai dreptate. Dar de ce, să-i spui asta cu fiecare ocazie și cu un zâmbet mulțumit pe față? Această frază îi enervează nu numai pe bărbați.

6. ”El a reușit, dar tu…”

Compararea. Și nu în favoarea bărbatului tău. Nu întotdeauna, este cel mai bun mod de a-l motiva. El îți poate spune: – „Păi, du-te la el, întrucât este mai bun decât mine”. Orice bărbat va fi deranjat dacă este comparat constant.