Ea are 71 de ani și dansează la discotecă, merge la prezentări de modă și trăiește viața din plin

Elena V. a devenit celebră anul trecut. Despre ea au vorbit concomitent câteva posturi de televiziune. Doamna de 70 de ani dansează toată noaptea și se distrează mai bine decât tinerii. În loc să stea pe o bancă în curte și să bârfească trecătorii, această femeie jucăușă merge la prezentările de modă, se întâlnește cu oameni neobișnuiți, participă la sesiuni foto și se distrează până dimineața.

Doamna Elena deja de 16 ani este văduvă. Ea spune că în trecut era o soție ascultătoare, iar soțul ei era un bărbat foarte chipeș. La 60 de ani el dansa rock & roll, iar acum ea trăiește pentru doi.

Chiar dacă păstrează cu grijă fotografiile soțului ei, femeia nu exclude faptul că s-ar putea recăsători. Însă alesul ei trebuie să fie mai tânăr. Pentru că bărbații de aceeași vârstă sunt niște moși plictisitori.

Acum doamna Elena a învățat să se bucure de fiecare zi trăită. Nu-și cheltuie banii pentru medicamente, ci pentru distracții.

Ea poate dansa câteva ore și este convinsă că nimeni nu-i va ghici vârsta pe ringul de dans.

Femeia a învățat să economisească pentru a se bucura de viață la bătrânețe. Din păcate, nu are prieteni care să-i împărtășească pasiunea, întrucât oamenii de vârsta ei nu iubesc petrecerile și modul activ de viață.

Anul trecut doamna a decis să-și schimbe imaginea. Și împreună cu jurnaliștii de la un post TV  – a mers la un stilist.

Apreciați-i schimbarea!