Cum să-ți creezi imaginea unei femei aristocrate: 9 sfaturi de bază

Dacă dorești ca oamenii dintr-o privire să te asocieze cu eleganța și feminitatea, atunci amintește-ți aceste 9 principii:

1. Urmărește-ți postura

Chiar dacă ești foarte obosită, nu uita că postura este primul și principalul cuvânt în limbajul aspectului unei doamne.

2. Controlează-ți gesturile

Toate gesturile tale trebuie să fie rezonabile și puține, de asemenea, line și feminine.

3. Acordă atenție detaliilor

Poți purta haine scumpe, dar dacă ai o geantă uzată, o pată pe fustă, sprâncene neîngrijite, unghii rupte sau un toc uzat, vei pierde imediat toate atributele unui aspect elegant.

4. Garderoba vorbește despre tine și pentru tine

Încearcă să alegi lucruri care îți pun în evidență punctele forte, ascunzându-ți defectele. Acordă atenție schemei de culori.

5. Fii reținută în machiaj

Un machiaj prea strălucitor distrage privirea de la imagine și de la tine personal. Nu exagera cu vopseaua. Tinde spre frumusețea naturală.

6. Urmărește-ți modul de comunicare

Modul în care te comporți cu oamenii din jurul tău îți trădează caracterul, psihologia, educația și cultura. Încearcă să fii nobilă, binevoitoare și aristocrată în orice, de la reacții până la acțiuni.

7. Nu uita că discursul este cartea ta de vizită

Nu te coborî la nivelul insultelor, cuvintelor indecente și jargonului. Discursul îți reflectă personalitatea. Încearcă să vorbești corect, la subiect și frumos.

8. Rămâi fidelă ție și principiilor tale

Dacă nu ai o opinie proprie, oamenii în curând se vor plictisi să comunice cu tine.  Să nu ai propriile principii înseamnă – să te pierzi și să te transformi într-o păpușă frumoasă pe care nimeni nu o respectă.

9. Întotdeauna ai grijă de tine

Indiferent de circumstanțe, o doamna arată întotdeauna minunat. Și cu cât viața ei este mai dificilă, cu atât ar trebui să arate mai bine. Nu te neglija. Nu lăsa lenea și depresia să te înghită. O doamnă elegantă știe că indiferent de orice, ea trebuie să se aranjeze, să se îmbrace, să-și facă coafura, să se machieze și să meargă prin viață cu fruntea sus.