5 lucruri din viața ta pe care nu trebuie să le spui nimănui

Ți s-a întâmplat să-ți meargă bine în viață, dar de îndată ce vorbești cu cineva despre asta, norocul te părăsește? Adevărul e că există anumite reguli și legi, pe care dacă le urmăm, ne putem spori îndeplinirea obiectivelor și dorințelor. Și invers, dacă nu le respectăm, rezultatul va fi trist pentru noi.

Deci, ce nu ar trebui să vorbești niciodată cu străinii sau chiar cu rudele, dacă ai o relație tensionată cu ele?

1. Nu vorbi despre ceva ce este de abia la început.

De exemplu, ai reușit ceva și de bucurie te lauzi tuturor despre asta. Este un sentiment normal de bucurie și vrei să-l împărtășești. Dar, în jurul tău pot și oameni care în secret îți doresc răul și visează ca planul tău să eșueze, iar în timpul apropiat să rămâi cu nimic. De foarte multe ori în cercul nostru apropiat se întâlnesc oameni răi.

2. Taci atunci când obții succes și prosperitate într-un anumit domeniu. 

Vorbind despre propriul succes, noi înșine, fără să bănuim, tăiem aripile norocului. În societatea noastră, aproape fiecare a doua persoană își invidiază aproapele, iar invidia este o energie negativă extrem de rea.

Dacă vrei să-ți împărtășești succesul sau bucuria, alege un cerc limitat de oameni, știind sigur că ei vor fi fericiți pentru tine.

3. Nu vorbi despre eșecurile și problemele cu care te-ai confruntat. 

Există oameni care doar așteaptă să le spui cât de rău îți merge, că necazul ți-a bătut din nou la ușă, iar ei vor încerca să-ți ia ultimele forțe vitale și din contul tău să-și îmbunătățească starea.

4. Nu vorbi despre problemele tale financiare și că ai nevoie de ajutor. 

Imediat ce le spunem tuturor că suntem niște ratați financiari și nu avem bani, desigur, toți ne vor compătimi, dar bani în împrumut puțin probabil vom obține.

Orice persoană, la nivel energetic simte foarte bine când cel care solicită bani nu inspiră prea multă încredere.

5. Dacă ai avut un vis neobișnuit sau profetic, mai bine taci.

Astfel de vise, de obicei, ți le aduce îngerul tău păzitor. Acesta este un mesaj personal, poate fi un avertisment sau un eveniment fericit care ți se poate întâmpla în viitorul apropiat. Și vorbind cu toți cei din jur despre un astfel de vis, poți distruge firul subtil al comunicării cu îngerul păzitor, pentru că acești oameni pot interveni și schimba decizia ta anterioară.