10 mesaje pe care ar fi mai bine să nu le trimiți bărbatului tău. Doar îl vei enerva.

Uneori, femeile acționează prea impulsiv. Se întâmplă că un mesaj nevinovat la prima vedere, să provoace o ceartă. Înainte de a-i trimite un mesaj, citește-l din nou și asigură-te că ceea ce este scris are sens și este adecvat.

Aceste mesaje tipice irită bărbații:

1. ”Ursuleț, pisoi, dulceață etc.”

Iubitul sau soțul tău vrea să se simtă bărbat și așteaptă o atitudine corespunzătoare față de sine. Astfel de diminutive îl vor enerva. Mai ales dacă se repetă prea des.

2. ”Mă duc la o petrecere, nu-mi scrie, voi fi ocupată.”

Tu ai fi încântată să citești un astfel de mesaj? Și ce gânduri ți-ar provoca? Cred că această atitudine nu va fi pe placul nimănui. Mai devreme sau mai târziu, un astfel de mesaj îi va provoca iritare.

3. ”Ești atât de plictisitor și enervant!”

Criticile din partea persoanei dragi, în special aruncate în rețea, sună ca o palmă peste față. Poate că sunt bine meritate, dar trebuie să vorbiți față în față, pentru a-i explica și motivul acestei afirmații.

4. ”Dacă nu-mi răspunzi chiar acum, ne despărțim!”

Este nerezonabil să ameninți cu ruperea relației, din cauza unui astfel de fleac. Poate că este ocupat cu ceva important sau nu a auzit sunetul mesajului. O astfel de amenințare s-ar putea întoarce împotriva autorului său.

5. ”Mă iubești tare?”

Nu te supăra dacă bărbatul se va ”aprinde” din cauza acestui mesaj. Astfel de întrebări nu fac decât să enerveze bărbații.

6. ”De ce nu-mi răspunzi?”

Pot fi multe motive. În plus, fiecare dintre noi vrea să fie singur cu gândurile sale. Dacă îl bombardezi cu mesaje în acest moment și chiar vii cu pretenții, riști să-i provoci iritare.

7. ”Mă întreb ce faci? Poate mă înșeli?”

Acuzațiile nerezonabile cu siguranță vor duce la ruperea relației. Dacă nu ai un motiv specific pentru a te gândi la acest lucru, atunci nu este nevoie să-i scrii despre asta, doar pentru că ți-au venit în minte astfel de gânduri. Toate îndoielile trebuie discutate față în față.

8. ”Când ajungi acasă scoate gunoiul, spală vasele, cumpără produse, plimbă câinele.”

Obligațiile ar trebui să fie distribuite în mod echitabil, și nu doar unei persoane. Este extrem de neplăcut să primești o astfel de listă de cereri.

9. ”Te gândești la mine mereu?”

Chiar dacă bărbatul și-ar dori acest lucru – este imposibil să o facă.  Gândurile noastre pe parcursul zilei se schimbă la mii de lucruri. Dar asta nu înseamnă că nu te iubește. Întrebându-l constant dacă te iubește, dacă este plictisit, îl poți enerva.

10. ”La ce oră vei fi acasă? Vei întârzia, ca de obicei?”

Fiecăruia i s-a întâmplat să întârzie și acest lucru se va întâmpla de multe ori, fără a fi nevoie să-i amintim omului despre asta. Nu este o crimă să te reții câteva minute. Nu este nevoie să enervezi bărbatul cu întrebări stupide. Acest comportament este foarte enervant.

Te-ai recunoscut în mesaje? Scrie-ne în comentarii.