Iată de ce femeile mature de succes sunt atrase de bărbați tineri

Femeile de succes știu că succesul are un preț mare. Bărbații de aceeași vârstă sau mai mari adesea se tem să înceapă o relație cu ele.

Cu o astfel de femeie nu este ușor: munca intensivă și responsabilitatea zilnică lasă o amprentă asupra caracterului ei. Ea poate fi dură și intolerantă la slăbiciuni. Iar acest lucru sperie bărbații care sunt obișnuiți cu imaginea femeii-mamă.

Bărbații tineri însă, percep femeia de succes ca un partener egal: mulți dintre ei au crescut înconjurați de astfel de femei, au citit povești de succes. Ei sunt atrași de ele pentru că pot învăța multe, pot găsi îndrumare, motivație.

Dar în calea relației dintre un tânăr și o femeie matură sunt condamnarea celor din jur, numeroase prejudecăți și teama că o astfel de relație nu va dura mult timp.

Sfat pentru femei: Cum să-ți depășești îndoielile

Ai depus multe eforturi pentru a-ți crea situația actuală, iar acum în tine se luptă femeia-lider și cea care tânjește după dragoste și sprijin masculin. Toate acestea pot fi obținute de la un bărbat tânăr. Încrederea și experiența ta de viață este ceea ce-i lipsește. Însă în el există deschidere, sinceritate, setea de cunoștințe, senzații noi și asta te impresionează.

Unele femei sunt indecise: li se pare că în această relație vor juca rolul de mamă. Aceste temeri nu au temei. Nevoia unei mame este asociată cu imaturitatea emoțională a partenerului și nu cu vârsta biologică. Bărbații de 50 de ani, de asemenea, pot fi infantili.

Încearcă să te gândești mai puțin la diferența de vârstă. Acest lucru te va scuti de îndoieli și întrebări: „Sunt prea bătrână pentru el?” sau „Chiar suntem văzuți precum mama și fiul?” Mai bine spune-ți: „Suntem atrași unul de celălalt, iar restul nu contează.”

În relații, este important să te îndepărtezi de modul tău obișnuit de comunicare.

– Încredințează partenerului planificarea întâlnirilor.

– Încurajează conversațiile despre planurile, visurile și cariera lui. Este important ca bărbatul să simtă că îl iei în serios și apreciezi contribuția lui în relație.

– Lasă-l să domine în pat (să-ți arate de ce este capabil). Din când în când, ia inițiativa în mâinile tale pentru a aduce ceva nou.

Dacă tânărul se dovedește a fi un partener de încredere și un iubit tandru, după un timp vei uita de diferența de vârstă.

Sfat pentru bărbați: cum să-i dovedești femeii că ai intenții serioase

Îți place această femeie și nu ești deranjat de vârsta și poziția ei. Vezi cât de romantică, senzuală și sexy este. Pentru a-i arăta cele mai bune calități și a o face să te ia în serios, acordă atenție următoarelor lucruri:

– Organizează întâlniri neobișnuite: în acest fel îi vei arăta cât de mult o apreciezi.

– Vorbiți despre orice, împărtășește-i problemele și îndoielile tale, cere-i sfaturi.

– Întreab-o despre cariera ei, despre cum a reușit să obțină succes.

Diferența de vârstă nu este un motiv pentru a renunța la relație. Indiferent ce spun prietenii sau statisticile, viața ta este unică și depinde doar de tine cu cine vei fi fericit.

Autor: Susan Lahmann – psiholog