Spune-i iubitului tău aceste 7 fraze și el nu va înceta să se gândească la tine.

Viața bărbatului este plină de evenimente și probleme. Dar uneori vrei să-l faci să se gândească toată ziua doar la tine. Există mai multe fraze datorită cărora îi poți stăpâni gândurile mult timp.

1. ”Voinicul meu, în sfârșit ești acasă.”

Pentru ca bărbatul să aibă grijă cu adevărat de tine, schimbă laudele diminutive pe unele puternice. Bărbatul se va grăbi acasă de la muncă la femeia pentru care este un voinic, nu un iepuraș.

2. ”Alături de tine mă simt în siguranță”

Astfel te adresezi dorinței sale firești a fi protector. El se va simți eroul tău. Orice bărbat va dori să petreacă mai mult timp cu femeia care îi dăruiește astfel de emoții.

3. ”Am încredere în tine.”

Astfel îi arăți că îl susții în toate începuturile sale și întotdeauna vei fi cea mai fidelă admiratoare a sa. Bărbatul inevitabil se va gândi la femeia care crede în puterile lui.

4. ”Am sentimentul că te cunosc toată viața” 

Acestă frază te va ajuta să construiești între voi o legătură emoțională, pe lângă atracția fizică. Bărbatul neapărat se va gândi dacă nu are și el sentimentul că te cunoaște demult.

5. ”Probabil ai depus multe eforturi pentru asta. Ești foarte răbdător și perseverent”.

De multe ori nimeni nu observă trăsăturile de caracter cu ajutorul cărora bărbatul a obținut ceva. Sarcina ta este de a-ți îndrepta atenția asupra lor. Cuvintele tale vor fi importante pentru el și îl vor emoționa profund.

6. Ce blugi / cămașă cool ai.”

Trebuie să-i lauzi nu aspectul exterior, ci stilul sau elementul imaginii, pentru crearea căruia iubitul tău a cheltuit timp și efort. Astfel vei nota gustul lui și el nu va înceta să se gândească la tine.

7. ”Sunt fericită când mă privești cu ochi îndrăgostiți”

Spune-i bărbatului această frază într-un loc public și el nu-și va putea lua privirea de la tine pe parcursul întregii zile. El va fi bucuros să te facă fericită iar și iar.