Nimic nu poate opri un bărbat îndrăgostit! Nimic. Știi de ce?

Nimic nu poate opri un bărbat îndrăgostit! Și iată de ce!

Dacă bărbatul te vrea, NIMIC nu-l poate opri să te cucerească. Nimic!

El nu va găsi scuze că are programul de muncă încărcat, că are tot felul de responsabilități, probleme cu mașina sau campionatul de fotbal.

Atunci când bărbatul te vrea în viața lui, pentru el nu există bariere.

În internet există multe articole scrise de femei care încearcă să înțeleagă bărbații. De exemplu, cum să afli dacă te place.

Ascultă ce-ți voi spune. Dacă bărbatul te place, el te va suna cu orice ocazie. Îți va scrie când are un minut liber. Va organiza întâlniri. Va face totul pentru a-ți transmite că te vrea în viața lui.

Pentru că bărbații după natura lor sunt vânători. ADN-ul lor îi forțează să obțină ceea ce își doresc. De aceea, dacă nu este sigur că vrea să fie cu tine, dacă nu-și îndeplinește promisiunile – atunci nu te vrea alături de el. Trebuie să înțelegi asta!

Dacă bărbatul la început manifesta interes, iar acum tu te îndoiești, pleacă. Serios. Pleacă. Șterge-i numărul. Elimină-l din prieteni.

Dacă bărbatul nu face niciun efort, înseamnă că nu este interesat de tine. Și nu este vina ta. În 9 cazuri din 10 acest lucru nu se datorează faptului că ai făcut ceva greșit. Poate că nu a fost destulă „chimie” între voi. Poate că a avut o perioadă dificilă în viață și încă nu este pregătit să se dedice complet relației.  Sau poate că Universul a pregătit altceva pentru tine.

Dar ceea ce îți pot promite, este că următorul bărbat care va fi interesat, va muta munții și va traversa râuri pentru tine.

Și asta doar pentru a obține numărul tău de telefon!