Cum înțelegi că în casa ta există energie negativă? Un semn foarte simplu

Cum înțelegi că în casa ta există negativism? Un lucru rău toxic de care ai uitat complet și afectează energia casei; un cadou vechi pe care l-ai primit de la o persoană care a murit bizar sau cu care relația a devenit ostilă. Sau poate că oamenii invidioși au pus acest obiect în casa ta fără să știi? S-ar putea să nu fie un obiect, ci evenimente din trecut sau gânduri care au umplut spațiul casei și îți fac rău. Sau poate fi vorba de un conflict emoțional ascuns al cuiva din casă, ori conflictul tău interior. Cum să verifici? Foarte simplu.

Cel mai evident semn: este suficient să-ți părăsești casa și te simți imediat mai bine. Intri în locuință – și te simți rău.

Un medic veterinar cunoscut a descris cazul unui câine care practic murea de febră înaltă – nu i-a putut detecta boala și câinele era pe moarte. Veterinarul a încercat toate mijloacele posibile, însă nu l-a ajutat nimic. Și atunci doctorul disperat a poruncit ca animalul să fie scos afară, să respire aer curat. Proprietara în lacrimi și-a scos cățelușa în curte. Și febra i-a scăzut imediat. Animalul și-a revenit. Femeia fericită a dus animalul acasă. Zece minute mai târziu, febra a crescut din nou. Au ieșit afară și cățelușa și-a revenit. Acest lucru s-a repetat încă de două ori. Apoi femeia și-a amintit că de curând în vizită la ea a fost o rudă rea. Le-a adus în dar o pătură. Fără să se gândească femeia a așternut această pătură în patul câinelui. Este ciudat, pentru că această rudă era foarte zgârcită, nu le dăruia niciodată nimic. Femeia și-a dat seama și a aruncat pătura la gunoi. O oră mai târziu, cățelușa alerga deja prin apartament.

Acest lucru nu se întâmplă doar nu animalele. Nu întotdeauna este vorba de obiecte.

Un alt caz: într-o familie, fiul adolescent a început să vândă ierburi interzise. Părinții nici nu bănuiau ce făcea copilul lor. Sau nu voiau să bănuiască. Dar îi durea îngrozitor capul imediat ce pășeau pragul casei. Când fiul lor a fost arestat, durerile de cap au dispărut.

Sau bărbatul își înșela soția. Și acasă, ambii soți simțeau o slăbiciune inexplicabilă, nu puteau face nimic, aveau vise urâte… Dar în vizită la alții sau la muncă nu aveau probleme de sănătate. Se dovedește că soțul își aducea în secret amanta acasă, în timp ce soția lui era plecată în călătorii de afaceri…

Acesta este un mod foarte simplu de a înțelege dacă în locuință există energie negativă. Acasă omul se simte mai rău decât în ​​afară. Nevoia de a merge acasă este o povară, acolo nu are odihnă și liniște, deși totul pare a fi normal. În acest caz trebuie să te gândești: care poate fi motivul? Analizează-ți starea și aplică această metodă simplă de diagnostic.