Fata îți va spune aceste 8 fraze, doar dacă vrea o relație serioasă cu tine.

Fetele sunt creaturi imprevizibile. Ea poate accepta curtarea, cadourile, poate fi drăguță, poate comunica ușor, apoi dispare brusc și nu-i răspunde la apeluri. În acest caz, băiatul se pierde în presupuneri, nu înțelege ce se întâmplă, fie fata „își crește prețul”, fie nu este  interesată de el.

Pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă, vă vom oferi câteva sfaturi. Există fraze pe care fata le spune doar celui cu care intenționează să continue relația.

1. ”Îmi este foarte dor de tine, sunt tristă fără tine.”

Este o mărturisire sinceră și dorința de a te vedea, mai ales dacă sunteți separați. Îți spune despre afecțiunea ei.

2. ”Scumpule, îmi placi” 

Este o „chemare a sufletului ei”. Astfel recunoaște că lumea este mai colorată și mai confortabilă cu tine.

3. ”Sunt mândră de ceea ce știi și faci.”

Cu această mărturisire, fata vrea să-ți sublinieze importanța în viața ei, se bazează pe cunoștințele tale într-o anumită sferă, îți admiră talentele și capacitatea de a face ceva, chiar dacă este cea mai simplă acțiune. De exemplu, să-i cureți mașina de zăpadă.

4. ”Vreau să stau cât mai mult cu tine.”

Poți traduce această expresie ca „Vreau să fiu întotdeauna cu tine”. Ești foarte important pentru ea și îi este teamă să nu te piardă ca persoană apropiată și dragă.

5. ”Să decidem împreună.”

Când fata spune această frază, ea presupune că opinia ta este autoritară și nu poate lua o decizie fără tine. Îți apreciază opinia.

6. ”Am încredere în tine și te respect.”

În acest caz, fata îți încredințează să-i rezolvi o problemă dificilă, iar încrederea este un lucru extrem de important în relație.

Cu acest bărbat, ea este dispusă să meargă pe străzile întunecate și să înoate în mare. Știe că el o va salva mereu. Ea îl apreciază și îl respectă, iar aceasta este poziția unei persoane adulte.

7. ”Probabil ești foarte obosit, să-ți pregătesc ceva gustos?”

Această expresie poate fi auzită de la cineva care vrea să aibă grijă de omul drag, iar acesta este un semn bun că fata te place.

8. ”Să găsim un loc unde să evadăm de toți.”

Doar o fată care te iubește, va vorbi despre retragerea în doi, ea are încredere în tine, nu-i este teamă rămâneți împreună și chiar o vrea.

Toate aceste semne indică faptul că fata vrea o relație serioasă cu tine.