Cum se îmbracă femeile nesigure: 4 semne care le trădează imediat

Nicio femeie nu va recunoaște că este nesigură, deși fiecare dintre noi s-a simțit într-un anumit moment al vieții așa și este un lucru normal. Unele își ascund problemele în spatele unui zâmbet sau chiar nepoliteții. Însă multe femei nici nu-și dau seama că îmbrăcămintea le poate trăda.

Ce este lipsa de încredere, în general? Este o percepție despre noi înșine prin prisma impresiei pe care o facem asupra oamenilor din jurul nostru. Cert este că ne gândim prea puțin la un lucru foarte important: toate acestea există doar în mintea noastră.

Este timpul să privești în garderoba ta și să te asiguri că hainele tale nu vorbesc despre faptul că ești o femeie timidă.

1. Culoarea

Există femei cărora nu le pasă de opinia publică și ele se simt la fel de confortabil în orice culoare. O femeie nesigură are în mare parte culori închise și gri în garderoba ei. Motivul pentru asta – este că încearcă să fuzioneze cu mulțimea și să nu atragă atenția asupra sa.

2. Îmbrăcămintea supradimensionată

Fetele frumoase adesea sunt nesigure de aspectul lor. De exemplu, femeile cu siluete plinuțe dar frumoase se consideră adesea prea grase, ceea ce le face să-și ascundă corpul sub hainele supradimensionate. Desigur, vă poate plăcea acest stil, dar o femeie încrezătoare nu va purta astfel de haine tot timpul.

3. Stilul mamei

Nu toate femeile reușesc să-și găsească propriul stil chiar și după mulți ani. Unele se bazează pe opinia mamelor și nu este nimic rău în asta – până la o anumită vârstă. Dar dacă ai peste 40 de ani și arăți în continuare ca mama ta sau nu urmărești tendințele modei, este timpul să-ți reconsideri garderoba.

4. Lipsa unui mijloc de aur 

Îmbrăcându-te prea simplu sau invers, folosind accesorii și machiajul prea strălucitor – vorbește despre incertitudine. Cele care se abțin de la machiaj și coafuri frumoase, încearcă din nou să fuzioneze cu mulțimea. Femeile care pun pe sine tot ce au, dimpotrivă, fac tot posibilul pentru a arăta că nu au probleme cu stima de sine. Acesta de asemenea este un semn al lipsei de încredere.

Nu multe persoane sunt capabile să se iubească și să se accepte cu toate defectele reale și imaginare. Încă din copilărie, părinții ne-au oferit exemple bune și ne-au comparat cu ceilalți, dezvoltând în noi complexe. Vedem mii de chipuri în fiecare zi. Privirea unui străin pe care ai prins-o accidental s-ar putea să nu însemne nimic. Doar nesiguranța noastră ne face să ne ascundem și să devenim și mai invizibili.