La 23 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 70 de ani și iată cum e viața acestui cuplu astăzi.

Această poveste s-a întâmplat în Canada. Stephanie Walper, în vârstă de 23 de ani și-a ales ca soț un bărbat cu 47 de ani mai mare decât ea. Născuți cu o diferență de aproape jumătate de secol, îndrăgostiții au decis să-și întemeieze o familie. Nici măcar criticii răutăcioși, care nu se obosesc să repete că unirea lor în curând se va destrăma, nu împiedică acest cuplu să se bucure de viață.

Cum s-au cunoscut

În urmă cu patru ani, Stephanie și Don s-au văzut într-unul din barurile în care lucra la acea vreme Stephanie. Din primele fracțiuni de secundă între ei s-a strecurat o scânteie.

În ciuda faptului că bărbatul are deja o vârstă înaintată, el arată mult mai tânăr decât vârsta sa, iar odată cu apariția tinerei soții și a bebelușului, Don pare să aibă un al doilea avânt. El spune că niciodată nu s-a simțit atât de bine, de parcă avea din nou treizeci de ani.

Crearea familiei

Cum era de așteptat, rudele erau departe de a fi entuziasmați de această relație. Dar după ce îndrăgostiții i-au anunțat că vor avea în curând un bebeluș, aceștia au acceptat. Copilul a fost numit Lahlan. Bucuria noilor părinți nu avea limite. Chiar și rudele care anterior se îndoiau de această uniune, acum se bucurau împreună cu Don și Stephanie.

Atitudinea negativă

Cu prietenii și rudele totul s-a soluționat, însă persoanele străine nu se obosesc să le amintească despre faptul că familia lor este „greșită” și că nu va dura mult. Cu toate acestea, Stephanie și Don nu acordă atenție răutăcioșilor și în public se comportă ca doi porumbei, nu se jenează să-și arate sentimentele. În fiecare zi cuplul primește o porție generoasă de negativitate și atacuri.

Stephanie împărtășește că oamenii adesea o insultă:

„Îmi spun că sunt o profitoare, o iubitoare de bani ușori, dar asta nu mă indispune, sunt pregătită pentru negativism și, dacă am timp, încerc să le explic calm de ce nu au dreptate.”

Teama pentru viitor

Desigur, Stephanie și Don evaluează în mod adecvat toate dezavantajele poziției lor, ei înțeleg că atunci când fiul lor mic va crește, probabil că Don nu va mai fi…

De aceea, încearcă să păstreze pentru Lahlan cât mai multe amintiri comune. Cuplul face constant multe fotografii și videoclipuri de familie. Ei vor ca micuțul să știe, să-și amintească și să fie mândru de tatăl său.