Fiecare femeie trebuie să cunoască aceste 8 gânduri ale bărbatului său

Faptul că bărbații nu știu să-și exprime sentimentele, nu înseamnă că nu le au. Și, atunci când decid să le exprime, multe femei nu pot și nu sunt pregătite să le înțeleagă. Dar pentru ca relația să funcționeze, femeile trebuie să înțeleagă mai multe lucruri pe care bărbații nu le pot exprima în cuvinte:

1. Bărbații echivalează iubirea cu respectul. Pentru ei este același lucru. Nu îl poți iubi, dacă nu-l respecți. Dacă simte respectul tău, pentru el este o confirmare a iubirii tale.

2. La exterior, bărbatul poate părea puternic, dar în interior se simte ca un băiețel speriat. Are atâtea responsabilități – să devină un „bărbat adevărat”, să-și asigure și să-și protejeze familia, să fie mereu puternic. Neîndeplinirea acestor lucruri îi provoacă frici pe care le ascunde cu grijă.

3. Majoritatea bărbaților nu numai că doresc să-și asigure familia, aceasta este nevoia lor de bază. Este partea evolutivă, instinctivă a afirmării de sine și îndeplinirea rolului masculin. Chiar dacă tu câștigi suficienți bani și poți fi la egalitate cu el, oferă-i avantajul să fie el cel care întreține familia.

4. Uneori, bărbatul trebuie să facă un pas înapoi, înainte de a rezolva o problemă. Ai observat cum bărbatul fuge uneori de discuție? Creierul său este construit diferit, el trebuie mai întâi să se gândească la problema apărută.

5. Lipsa intimității îi poate provoca lipsa de încredere. Bărbatul tău nu vrea doar s*x, el vrea ca tu să-ți dorești asta. Încrederea lui în sine depinde de acest lucru.

6. Bărbații, chiar și cei care sunt într-o căsătorie fericită, nu pot să nu observe femeile atractive. Și asta nu depinde și nu afectează relația voastră, acestea sunt impulsuri pur instinctive.

7. Bărbații sunt romantici, însă o arată în mod diferit. Din cauza acestor diferențe, bărbații adesea renunță, din simplul motiv că nu știu ce înseamnă romantismul pentru tine, ce vrei și cum îl vezi. Spune-i direct ce-ți dorești.

8. Bărbaților nu le pasă că ai adăugat câteva kilograme în plus, dacă te îngrijești în continuare și te simți încrezătoare în corpul tău.