9 lucruri din viața femeii care îi fură energia vitală

Nu orice femeie are o rezervă nelimitată de energie. Fiecare persoană primește o anumită cantitate de energie de la natură. Ați observat că atunci când suntem îndrăgostiți, suntem gata să întoarcem munții, iar odată cu noile idei vine inspirația? Exact acesta este energia vitală.

1. Femeia își pierde energia vitală atunci când nu se prețuiește.

În cazul în care femeia se oferă complet cuiva, face totul pentru ca altor oameni să le fie bine, energia ei se scurge, iar ea nu are forțe pentru sine.

2. Femeia pierde multă energie vitală atunci când se limitează în ceea ce-și dorește.

De exemplu, în haine frumoase, mâncăruri delicioase, etc. Înăbușindu-și dorințele, ea se simte deprimată. Nu vrea să facă nimic, pentru că nu are energie pentru asta. Viața ne-a fost dată o singură dată, de aceea nu trebuie să ne limităm în nimic. Pentru a-ți reface energia, va fi suficient să-ți cumperi un lucru la care ai visat de mult timp.

3. Dacă femeia nu se alimentează  sănătos, ea își poate pierde nu numai energia, ci și sănătatea.

De la mâncarea grasă femeia se simte obosită și copleșită. Prin urmare, dacă vrei să-ți umpli rezervele cu energie, include în dieta zilnică alimente sănătoase.

4. Doar respectând un regim sănătos de somn, ea își poate păstra energia vitală. 

Dacă femeia se culcă târziu și se trezește prea devreme – acest regim o va afecta negativ. Creează-ți rutina zilnică care va funcționa cel mai bine pentru tine. Alimentează-te la timp, începe ziua cu exerciții fizice. Și vei vedea cât de ușor va fi să te trezești dimineața.

5. Pentru a nu pierde energia vitală, trebuie să petreci cât mai mult timp în natură. 

Atunci când femeia stă doar în casă, se privează automat de cele mai puternice resurse energetice. Cel puțin 40 de minute pe zi trebuie petrecute în natură.

6. Energia femeii se poate scurge dacă își asumă prea multe sarcini masculine.

Bărbații trebuie să-și rezolve singuri problemele, iar femeile nu trebuie să ia parte la acest lucru.

7. Femeia își pierde energia vitală dacă uită să se îngrijească. 

Fiecare doamnă ar trebui să acorde suficientă atenție aspectului său. După posibilități să viziteze periodic coaforul, să meargă la saloanele de înfrumusețare. Dacă femeia se răsfăță în acest fel, imediat va simți cum se umple de energie. Pentru că este foarte plăcut să privești în oglindă o femeie bine îngrijită.

8. Dacă femeia încetează să comunice cu chakrele sale, va fi foarte dificil să treacă la niveluri noi.

Vitalitatea va părăsi treptat femeia.

9. Femeia trebuie să comunice cu alte femei pentru a se umple cu energie.

Mediul feminin este cea mai puternică resursă de energie. Nu te priva de întâlnirile cu prietenele. Treburile casnice vor mai aștepta. Sau invită-ți prietenele acasă, discutați despre viață și vei vedea cum după astfel de conversații te vei simți mai energică.