7 semne evidente prin care îți dai seama că bărbatul îți duce dorul

Vrei să știi ce se întâmplă cu adevărat în capul bărbatului tău? Nu contează dacă ești într-o relație nouă, lungă sau la distanță, vrei întotdeauna să te asiguri de reciprocitatea sentimentelor.

Iată 7 semne evidente prin care îți dai seama că bărbatul îți duce dorul:

1. Face eforturi pentru a menține conversația.

În mod evident vrea să comunice cu tine. Poate că se simte singur și vrea să fie alături de tine. Desigur, poți decide că vrea ceva de la tine. În acest caz verifică și nu te grăbi să-i răspunzi. Dacă îți scrie din nou, atunci îi pasă, nu a mers să-și caute alta.

2. Vorbește mult despre tine.

Prietenii lui îți spun că vorbește mereu despre tine? Dacă da, atunci poți fi sigură 100% că îi este dor de tine. Întotdeauna, când ne gândim la cineva – vorbim despre această persoană. Și el nici nu-și ascunde sentimentele în fața altora!

3. Îți apreciază și comentează postările pe rețelele sociale.

Îți poate fi dor nu numai de cineva cu care ești într-o relație. Poate că v-ați despărțit. Poate că sunteți doar prieteni. Poate că demult te urmărește dintr-o parte. Dar dacă este activ pe pagina ta, cu siguranță îl interesezi.

4. Îți cere să-i trimiți fotografii.

Îți duce dorul, dar singura întrebare este cum? Poate că te dorește sau poate că vrea fotografia ta ca amintire (o singură privire îl face să zâmbească).

5. Vrea să te vadă.

Atunci când bărbatul îți duce dorul, el vrea să te vadă. Ar putea să-ți spună că se plictisește, dar dacă, în același timp, nu te invită la întâlnire: totul este o minciună. Cuvintele nu înseamnă nimic, decât dacă sunt confirmate prin fapte.

6. Prietenii îți spun că îți duce dorul

Poate v-ați despărțit și nu comunicați, însă prietenii lui îți sugerează că nu te-a uitat, că se plictisește.

7. Te sună sau îți scrie când este beat.

Alcoolul îi oferă curaj să spună ceea ce nu îndrăznește atunci când este treaz. Dar dacă își cere scuze dimineața, atunci sentimentele și intențiile sale sunt sincere. Dacă nu mai auzi nimic de el, înseamnă că doar a vrut să te atragă în patul lui.