5 lucruri importante și interesante pe care merită să le faci după divorț.

După despărțire te simți mizerabil, nu vrei nimic, îți petreci zilele amintindu-ți momentele fericite pe care le-ai avut împreună cu fostul soț. Ei bine, ai tot dreptul să plângi, să suferi, să-ți plângi de milă. Doar că nu merită să rămâi prea mult în această stare, altfel riști să-ți prelungești depresia pentru o lungă perioadă de timp.

Sunt lucruri mult mai importante și mai interesante. Iată ce te va ajuta să înțelegi mai repede că viața continuă:

1. Mergi cu prietenele la o petrecere.

Pune-ți o rochie strălucitoare, fă-ți o coafură neobișnuită și un machiaj frumos. Simte-te s*xy și seducătoare. Mergeți într-un loc unde poți întâlni bărbați interesanți. Dansează, distrează-te, flirtează, discută. Dar, în niciun caz, să nu te plângi prietenelor ce om groaznic (zgârcit, lipsit de valoare, stupid) era fostul soț.

2. Ia-ți un animal de companie

Este dovedit faptul că animalele ne pot alina durerea, atât fizică cât și spirituală. Este bine dacă ai o pisică sau un câine acasă. De asemenea, poți călări. Mulți psihologi afirmă că mersul pe cal sau cursele de cai adaugă încredere în noi și ne ajută să luptăm cu propriile frici.

3. Du-te într-o călătorie

Neapărat, cel puțin pentru câteva zile schimbă anturajul. În mod ideal, poți călători într-o țară în care nu ai mai fost până acum. Dar dacă acest lucru nu este posibil, poți merge într-un oraș vecin sau la o prietenă la țară. În orice caz, schimbarea mediului te va distrage de la gândurile triste și obsesive.

4. Schimbă-ți imaginea.

Rezultatul nu se va lăsa așteptat, nu te îndoi. Cu o tunsoare nouă sau cu o nouă culoare a părului te vei simți mult mai bine.

5. Găsește-ți un hobby.

Dacă ai deja unul, este grozav, dar dacă nu, găsește-ți. Amintește-ți ce îți place să faci? Poate pictezi sau sculptezi frumos în lut. Poate adori fotografia sau broderia. Sau poate demult te gândești să scrii o carte? Nu amâna dorințele pe mai târziu. Acum este momentul potrivit în care vei primi plăcere și îți vei reîntoarce forțele și interesul pentru viață.