7 întrebări care provoacă iritare. Nu i le adresa niciodată bărbatului.

De multe ori persoanele îndrăgostite devin ușuratice. Iar atunci când sentimentele o copleșesc, femeia îndrăgostită crede că bărbatul gândește la fel ca și ea. De fapt, nu este chiar așa și există câteva întrebări pe care nu ar trebui să le adresezi partenerului. Ele pot provoca iritare și supărare.

1. ”De ce nu ești acasă?”

Nimeni nu-ți interzice să-ți faci griji pentru bunăstarea bărbatului tău. Dar trebuie să-ți exprimi emoția de îngrijorare într-un mod mai corect. O astfel de întrebare îi provoacă bărbatului sentimentul neplăcut că este controlat și trebuie să de-a un raport detaliat.

2. ”De ce suntem împreună?”

Ar fi mai bine să nu afli motivele profunde. Există riscul ca după multe reflecții pe subiectul dat, partenerul să nu găsească motive adecvate pentru iubirea sa. Femeia/fata ar trebui să înțeleagă că sentimentele nu au nevoie de motive, iar complimentele trebuie cerute într-un mod mai corect.

3. ”M-ai înșelat?”

Potolindu-ți curiozitatea, abia aștepți să auzi o altă declarație de dragoste și promisiunea că va fi mereu fidel. Dar dacă bărbatul recunoaște trădarea pe care o ascunsese cu grijă, pentru că i-a fost rușine de fapta sa greșită? Este puțin probabil ca o asemenea onestitate să consolideze relația.

4. ”Cum privești dacă eu te voi înșela?”

Întrebarea este pusă din dorința romantică de a auzi: „Nu voi lăsa pe nimeni să te atingă! Ești a mea!” Dar mulți bărbați vor percepe imediat un astfel de interes ca recunoașterea voalată că ar exista un amant. Rezultatul va fi suspiciuni, scene de gelozie și perspectiva despărțirii.

5. ”La ce te gândești?”

Cu o asemenea întrebare femeile tind să năucească bărbatul exact în momentul în care este relaxat și nu se așteaptă că va fi nevoit să raporteze la ce se gândește. Nimeni nu este încântat când cineva încearcă să-i invadeze spațiul personal. Și răspunsul primit cu siguranță nu va fi sincer.

6. ”Oare prietenii sunt mai importanți pentru tine?”

Nu ar trebui să pretinzi la cel mai important rol în viața omului drag. Acest lucru îl pune în situația să facă o alegere neplăcută. El nu va dori să renunțe la nicio parte a lumii sale pentru a-ți satisface solicitările egoiste.

7. ”Vrei să te căsătorești cu mine?”

Conversația despre libertatea unui bărbat singur afectează negativ dorința lui de a continua relația cu o femeie atât de insistentă. Mai bine oferă-i ocazia să manifeste el inițiativa și nu-i stabili condiții. Asta doar îl va speria. Îl poți face să se gândească la căsătorie, dar fă-o treptat și într-o formă mai tactică.

Aceste întrebări simple și nesemnificative pot duce la dezacorduri grave, care vor fi dificil de gestionat. Prin urmare, ar trebui să fii mai atentă la cuvintele tale și să nu strici relația din cauza unor neînțelegeri supărătoare.