Îți dorești o relație serioasă? Iată ce subiecte nu trebuie abordate în comunicarea cu bărbații

”Cristina se pregătea să meargă la o întâlnire, imaginându-și o seară minunată într-un anturaj romantic. Tânărul cu care urma să se întâlnească era fermecător, atractiv și cu maniere bune.

El o aștepta într-un restaurant confortabil, unde pe masă era deja un buchet frumos de flori. Cristina și-a permis să întârzie doar 5 minute.

Arăți uimitor! – a spus încântat Cosmin, zâmbind fermecător. Fata îi zâmbi înapoi și, puțin nervoasă, a propus să comande ceva – era flămândă și se temea că stomacul ei o va trăda.

La felurile principale, Cristina a cerut un vin sec pentru a scăpa de stres. Un pahar s-a transformat în trei, apoi în cinci. Tensiunea nervoasă a făcut loc fluxului verbal.

Cristina vorbea despre tot: cum a căzut de pe bicicletă la șase ani, cum s-a îmbătat pentru prima dată în liceu, cum și-a pierdut virginitatea, câți parteneri a avut și ce nemernici erau, în special ultimul…

Cosmin era un bun ascultător, dădea din cap ca răspuns și uneori chiar era de acord. Fetei i s-a părut că în sfârșit a găsit bărbatul perfect, cu care neapărat va avea o relație reușită.

Când a început să-l întrebe ce crede despre nuntă și câți copii vrea, tânărul brusc s-a ridicat și i-a explicat că are o urgență. A condus-o la taxi, a sărutat-o la plecare și nu a mai sunat-o niciodată.”

Ce credeți că a făcut greșit Cristina? (Scrieți-ne în comentarii).

Între timp, vă voi spune cum arăta totul din punct de vedere masculin.

Pentru început, fetelor, prima regulă – nu întârziați la întâlnire! Chiar și 5 minute. Ai întâlnit un bărbat demn, de succes? Apreciază-i timpul. Vino la timp, pentru tine acesta va fi un plus în ochii lui.

A doua regulă – fără alcool! Mai bine comandă un ceai de plante calmant. Și nu vei fi nervoasă, nici nu te vei îmbăta.

A treia regulă – fără discuții despre foștii parteneri. În plus, nu trebuie să menționezi cât sunt de nemernici. Bărbatul va decide că dacă ai avut doar astfel de parteneri, înseamnă că ceva este în neregulă cu tine.

Poți vorbi despre copilărie, dar nu exagera – detaliile despre prima noapte sunt inutile. Vrei să ai o relație serioasă? Tratează întâlnirile serios. Mai ales prima!

Adu-ți aminte: subiectul despre fostul este TABU.

Sunteți de acord?